2019-04-21 15:29


Europarlamentarii PSD: Solicitarea lui Cristian Preda în PE, un act iresponsabil şi o dovadă de ură împotriva propriei ţări

 |  14:16
Europarlamentarii PSD: Solicitarea lui Cristian Preda în PE, un act iresponsabil şi o dovadă de ură împotriva propriei ţări

Solicitarea făcută de europarlamentarul Cristian Preda (foto), în Parlamentul European, pentru suspendarea dreptului de vot al României în Consiliul European, reprezintă un act iresponsabil şi o dovadă de ură împotriva propriei ţări, consideră europarlamentarii social-democraţi români.

"Declaraţiile făcute de europarlamentarul Cristian Preda în plenul Parlamentului European sunt iresponsabile, ruşinoase şi o dovadă de ură împotriva propriei ţări. Niciun politician nu are voie să afecteze interesul naţional din considerente politice meschine. Pentru că nu Cristian Preda, ci românii sunt cei care plătesc nota de plată pentru astfel de minciuni repetate şi dezinformări", susţin reprezentanţii PSD în PE, citati de News.ro.

În opinia lor, "Cristian Preda, şi alţii ca el, trebuie să înţeleagă că a proceda de o asemenea manieră, angrenând interesele României şi poporului român într-un război politic este descalificant".

Eurodeputatul Cristian Preda a susţinut, miercuri seară, în plenul Parlamentului European, activarea articolului 7 al Tratatului UE suspendarea dreptului de vot al reprezentanţilor Guvernului român în Consiliu, din cauza ”crizei grave a statului de drept” în România.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-02

TAGURI: cristian preda, psd, parlamentul european, romania
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
02 Dec 2017

banuiam eu ca si acest individ este cam idiot, cauta expunere si 15 minute faima, cu orice pret...Eu am cerut ca unul ca el sa catalizeze un grup de vip-uri si sa ceara interventia NATO, UE si ONU, in plin si chiar in forta, in Romania, si cu o singura lovitura sa taie nodul gordian, cea ce face el este amatorism pagubos pentru Romania, si chiar daca acceptat si pus in practica, interzicerea votului nu va afecta sub nicio forma activitatea mafiotica a guvernului, pres-edintiei, parlamentului si superclientelei numerice si bine pozitionate in teren, in administratie si politica, in politie , armata, s.a.m.d.Singura sansa este LOVITURA ATOMICA , in toate sectoarele si in intreaga tara, iar aceasta nu mai este posibila din interior ci numai de organizatii si institutii suprastatale, in care si Romania este integrata, chiar daca tarata...
ANONIM
02 Dec 2017

ASA-I CAND HANDICAPATII MINTAL AJUNG UNDE NU TREBUIE ORICAT URASTI PSD-UL NU UITA IMBECILULE CA NU TOATA TARA E PSD-ISTA SI NU UITA CU CAT DISPRET VA FI PRIVITA ROMANIA SI ROMANII DIN CAUZA UNOR LIMBRICI AMBITIOSI SI OLIGOFRENI CA TINE AR TREBUI SA FII JUDECAT PENTRU INALTA TRADARE CE BUN A FOST CEAUSESCU NU MERGE FRATE CU NATZIA ASTA NUMAI CU BATA PE EI
HOARA
02 Dec 2017

Imbecil circar ce esti Dansezi pe mese si te strambi dihanie La asta te pricepi ca in rest esti o otreapa nebuna ca majoritatea voastra pdl pnl ista ca seful vostru presedinte care dezbina sau capsihopatul ala nebun chior si derbedeu I MI PROVOCATI GREATA BLEAH !!
@ ANONIM
02 Dec 2017

Limbric este un calificativ prea frumos ptr acest avorton.....cred că JAVRĂ.. ..JOGODIE ar fi mai nimerit ptr acest limbist al lui macovei .. .probabil că si el este un adept al misei .
Random imageUltimele stiri


STARBAG