2018-10-22 09:30


Evidență. Senatorii tăcerii

 |  19:58
Evidență. Senatorii tăcerii

Potrivit unei statistici publicate pe site de Senatul României, liberalii Crin Antonescu și Cristian Rădulescu, dar și social-democrații Alexandru Mazăre și Șerban Mihăilescu nu au luat cuvântul niciodată în plen în anul 2015.

În schimb Cristiana Anghel (ALDE) a avut 71 de intervenții anul trecut și 1.145 de la începutul legislaturii. Statistica nu se ocupă și de calitatea intervențiilor, unde Anghel ar ocupa un alt loc. Senatorul Ilie Năstase a luat cuvântul doar o singură dată în plen, are 13 inițiative legislative, dar nu a făcut nicio interpelare și nicio declarație politică. Dan Șova nu a vorbit decât de două ori, anume în cele două ședințe de plen din 2015 în care s-a dat votul pe cererile justiției în cazul său. În grupul parlamentar PSD, printre cei mai activi senatori în 2015 au fost Gabriela Firea cu 42 de luări de cuvânt, urmată de Georgică Severin — 40. Printre cei mai activi senatori liberali în 2015 s-au numărat Octavian Motoc cu 70 de luări de cuvânt și Tudor Barbu — 62, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-06

TAGURI: senat, alexandru mazare, serban mihailescu, crin antonescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIANA
06 Ian 2016

Oportunitate foarte serioasa de castig acasa! Simplu, comod, convenabil, adica exact ceea ce cauti. Acum este timpul sa uiti alte oferte neserioase si sa incepi sa castigi imediat bani! Nu recrutezi oameni, ci doar desfasori o activitate interesanta si de viitor. Cere mai multe detalii la adresa de email: mariana.mitru@gmail.com
Random imageUltimele stiri


loading...