2018-10-20 07:17


EXCLUSIV. O firmă care i-a aparținut lui Dinu Patriciu vrea să execute silit PNL

 |  17:25
EXCLUSIV. O firmă care i-a aparținut lui Dinu Patriciu vrea să execute silit PNL
Marius Florian

PNL este la un pas de executare silite, firma Odyssey Communication, agenție de publicitate, având de încasat peste 3,33 milioane de lei. Agenția a fost deținută de defunctul liberal Dinu Patriciu și a intrat în insolvență în ianuarie 2012. Colaborarea societății cu PNL a continuat, dat liberalii s-au comportat ca și când serviciile firmei erau gratuite. Însă, Casa de Insolvență care a preluat cazul Odyssey acționează conform legii și își cere drepturile cuvenite.

Vineri, Consiliul Național al PNL s-a întrunit, la Palatul Parlamentului, pentru a discuta criteriile de integritate pentru candidații la alegerile de anul viitor și accelerarea procesului de fuziune a formațiunii. Liberalii au votat criteriile de integritate. Ilie Bolojan este noul secretar general al partidului, iar Marian Petrache şi Gheorghe Flutur au fost numiţi prim-vicepreşedinţi.

Promisiunile, ca la orice partid, au curs pe bandă, liberalii luându-și din nou angajamentul că va salva țara, că profesioniștii pe care îi au știu ce fac și ce vor să facă și că, gata, agonia României se apropie de final. Tragicomedia de vineri de la Parlament maschează însă o altă agonie, a societăților comerciale care colaborează cu PNL.

Recent, PUTEREA a prezentat înregistrări dintr-o ședință a PNL Constanța, în care criteriile de integritate au fost dezbătute într-un stil pitoresc, în bășcălie față de ideea că cei care au probleme legate de corupție chiar trebuie să se abțină de la a candida în alegerile din 2016.

Astăzi semnalăm o altă practică deloc demnă de cei care se consideră liberali.

Odyssey Communication a prestat timp de mai mulți ani servicii de publicitate pentru PNL. Mai mult benevol decât pe bază de contract, întrucât PNL și-a încălcat angajamentele contractuale, iar în prezent discutăm de o datorie de peste 3,33 milioane de lei.

Potrivit documentelor pe care le atașăm, PNL s-a obligat să își achite datoriile, încă din vremea în care Secretar General era actualul șef al SRI, Eduard Hellvig. PNL s-a angajat să achite începând cu anul 2014, timp de 24 de luni, aproximativ 99.000 lei, lucru care nu s-a întâmplat. Potrivit Casei de Insolvență care a preluat cazul Odyssey, PNL se află în imposibilitate de efectuare a plăților la timp, ca urmare a adresei semnată în septembrie 2015 de Secretarul General al PNL, Marian Petrache.

„În prezent, toate conturile PNL sunt poprite în conformitate cu Sentința Civilă nr. 5627/14.11.2014, pronunțată de Tribunalul București și Sentința Civilă nr. 4626/02.10,2014, pronunțată de Tribunalul București (...) Vă rugăm să aveți amabilitatea de a analiza posibilitatea stingerii datoriei rămase în tranșe egale a câte 50.000 ron lunar”, se arată în adresa lui Petrache. Potrivit Casei de Insolvență care a preluat cazul Odyssey, în cazul în care PNL nu își va respecta nici acest angajament se va trece la executarea silită, așa cum reiese din adresa trimisă Odyssey Communication.

În 2011, acționarul majoritar al agenţiei de publicitate Odyssey Communication a fost Dinu Patriciu, acesta deţinând prin DP Holding 60% din acţiunile companiei, restul de 40% aflându-se în posesia Dianei Flutur, despre care presa a relatat că a fost iubita lui Patriciu. Pe profilul său de LinkedIn, Diana Flutur apare și în prezent ca director general la Odyssey.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-11

GALERIE MEDIATAGURI: odyssey communication, diana flutur, dinu patriciu, poprire conturi pnl
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ION
11 Dec 2015

Sa treaca la executarea silita dar sa puna sechestru doar pe Blaga, pe Gorghiu s-o lase.
MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
12 Dec 2015

Mumia lui Patriciu , mort la misto , ingropat un cadavru fals . Dar justitia cind recupereaza bani furati de mafia lui , inclusiv Midia sau Petrom ?
Random imageUltimele stiri


loading...