2017-01-19 00:19

POLITICA


Exclusiv. Cum a dispărut copacul lui Geoană din curtea PSD

 |  19:35

După instalarea lui Victor Ponta în poziţia de şef alsediului din Kiseleff, au început să dispară rând pe rând toate elementele care aminteau de predecesorul său în frunteasocial-democraţilor.

Mircea Geoanăîncepe să iasă uşor, uşor din istoria PSD. De la instalarea sa în frunteapartidului, Victor Ponta a ales biroul folosit de Adrian Năstase şi nu cel încare a stat Mircea Geoană, şefa biroului de presă a fost dată afară, tonomatulde cafea a dispărut, maşina de lux marca Audi a fost înlocuită cu alta, iar conducereapartidului i-a impus fostului preşedinte să nu mai facă declaraţii publicedespre strategia partidului. Nici Viorel Hrebenciuc nu mai face parte din echipacare influenţează deciziile în PSD. Ultimul lucru care amintea de mandatul luiMircea Geoană în Kiseleff era pinul plantat împreună cu Lavinia Şandru, înperioada în care pesediştii credeau că şeful lor va ajunge la PalatulCotroceni. Anul trecut, în luna noiembrie, fostul preşedinte al PSD punea mânape lopată şi împreună cu Şandru au plantat în curtea sediului central alpartidului un pin, semn al colaborării dintre cele două partide. Imagineasugestivă îl arată pe un Mircea Geoană încrezător în şansele sale de a deveninumărul unu în stat, iar pe Lavinia Şandru mândră că a reuşit să se împace cuIon Iliescu şi are şanse să ajungă în PSD. „Discutăm aici cu viitorulpreşedinte al României, pentru că doar un preşedinte responsabil şi netrăspunzător de scoaterea României din această criză prin care trecem cu toţiisunt convinsă că în această calitate aţi acceptat propunerea pe care amfăcut-o, de a avea un parteneriat şi totodată de a accepta în oferta dumneavoastrăpolitică această componentă de mediu şi de dezvoltare durabilă", se guduraŞandru pe lângă Geoană. Fostul preşedinte al PSD susţinea că prin acest gestdorea să atragă atenţia asupra componentei ecologice din oferta sa electorală.

”Cine să-l mai ude?”

Dispariţiapinului din Kiseleff i-a luat prin surprindere pe majoritatea celor chestionaţipe marginea subiectului. „Nu mai este?”, s-a întrebat mirat Mircea Geoană. „Numai ştiu nimic de el, să îi întreb pe cei care se ocupă cu parteaadministrativă a sediului”, ne-a spus şi secretarul general, Liviu Dragnea,martor în momentul sădirii arborelui. În locul în care fusese plantat pinul,mai există azi doar o mică grămadă de pământ, semn că acesta a fost scos dinlocul în care prinsese viaţă. Misterul a fost elucidat însă de portarii de lasediul central din Kiseleff. „S-a uscat domnule şi au trebuit să-l scoată. Nul-au mutat în altă parte, dar ce să facă cu el dacă se uscase? Cine să-l maiude?”, a fost explicaţia celor care supraveghează poarta sediului central. Moştenirealui Mircea Geoană către generaţiile viitoare de social-democraţi a devenitastfel istorie, uscându-se rapid, ca şi cariera politică a celui care promiteaanul trecut că va recâştiga Palatul Cotroceni de la duşmanul de moarte alpesediştilor: Traian Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638945-06-19Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

VLAD
05 Oct 2010

Nu este greu de ghicit ci ne este capul rautatilor impotriva lui Geoana : ci ne altul decat Victor Pon ta care dintotdeauna aces ta l-a urat pe Geoana iar acum ca a ajuns mai mare le PSD-ului, prin unelti rile lui Nastase, cauta s a se razbune pe cel care l-a tinut in brate atata timp si care l-a protejat cand el era un nimeni. Toate acestea vin sa conf irme caracterul murdar al acestui om fara recunost iinta care a ajuns chiar sa-i interzica lui Geoana sa faca declaratii publi ce sau sa se duca la Cotr oceni in calitatea sa de presedinte al Senatului. PSD-ul a incaput pe mana unui traseist care isi pr egatise terenul de a deba rca din tabara PSD-ului i n cea a independentilor i n situatia cand nu ar fi fost ales lider. De cand el este presedintele part idului, PSD-ul s-a scinda t, existand acum mai mult e fractiuni care complote aza unii impotriva celorl alti. Nu mai exista coezi unea dinainte si scopuril e persoanale ale lui Pont a au inceput sa influient eze pe mai marii partidul ui. Incet, incet Ponta vr ea sa acapareze ca si Bas escu intreaga activitate din partid pentru a si-o subordona in stilul aprop iatului sau mentor Nastas e. « Micul Titulescu » a devenit acum « Marele Manipulator « care da o rdine si nu mai asculta d e nimeni. Sub conducerea acestui nimeni PSD-ul isi va pierde incetul cu inc etul din credibilitate si va ajunge chiar sa fie d epasit de cele mai mici p artide daca Ponta va rama ne la conducerea partidul ui.
IONKONO
05 Oct 2010

M-am lamurit si cu po(a)n ta ! L-am urat pe basesc u cand am vazut cum si-a, ,proptit''fiica cea mica( si cam analfabeta) in var ful organizatiei de tiner et pdl.acum ponta a facut acelasi lucru cu fina-sa ! DECI TOTI POLITICIENI I ASTIA CARE FAC PE DESTE PTII SUNT FACUTI DIN ACEL ASI ALUAT, de obicei...ga lben !

Adauga un comentariu

Random image