2019-01-22 20:59


EXCLUSIV. Falcă a strâns mai puţini bani decât costă bijuteriile nevestei. Organizator al unui bal de caritate la Arad

 |  19:23
EXCLUSIV. Falcă a strâns mai puţini bani decât costă bijuteriile nevestei. Organizator al unui bal de caritate la Arad

Gheorghe Falcă, primarulAradului şi totodată finul lui Traian Băsescu, a fost unul dintre organizatoriiunui bal caritabil sâmbătă seară la el în oraş. Alăturide el au participat la eveniment doi colegi arădeni din PDL, miniştrii Igaş şiFuneriu. Printre paharele de şampanie sorbite sau dincolo de ficatul de gâscăînfulecat, au scăpat şi ceva bani pentru nevoiaşii arădeni.În total, s-au strâns 60.000 de lei. Adică aproape jumătate din suma la careFalcă şi-a evaluat bijuteriile lui şi ale soţiei.

Conformpropriei declaraţii de avere depuse pe site-ul Primăriei Arad, Gheorghe Falcădeţine împreună cu soţia „cercei, brăţări, inele, coliere, broşe etc.” dobânditeîntre 1979 şi 2009 şi care valorează 22.000 de euro, după estimările primaruluiarădean. Adică aproape 117.000 de lei. Aproape dublu decât cei 60.000 de leistrânşi sâmbătă seară la Arad, în cadrul Balului de Cristal, evenimentcaritabil printre ai cărui organizatori a fost şi Falcă, în calitate de primar.Meniul a fost unul copios, care a contrastat puternic cu scopul strângerii debani: donaţii pentru cei nevoiaşi. Invitaţii s-au delectat cu ficat de gâscărece cu măr, prosciutto San Danielle, prosciutto melone, friptură de cerblopătar şi raţă cu pară sau mousse de ciocolată. Bucatele au foststropite cu vin roşu, vin alb, coniac şi şampanie.

Ministrul Jaguar adonat suflet

DanielFuneriu, ministrul educaţiei, participant şi el la bal, nu s-a putut abţine sădoneze. Gestul caritabil al ministrului educaţiei a fost ceva mai neobişnuit.El a donat suflet. „Am donat mult suflet la Balul de Cristal. Din criză sepoate ieşi prin solidaritatea celor care sunt mai norocoşi cu cei care sunt maipuţin norocoşi, prin solidaritatea tinerilor cu cei mai în vârstă”, amărturisit Daniel Funeriu. Reamintim că gurile rele i-au găsit o poreclăinteresantă lui Funeriu după ce a fost instalat în Guvernul Boc. Cârcotaşii l-aunumit „Ministrul Jaguar” din cauză că deţine două automobileale acestei mărci.

Urmărit penal,râvneşte la scaunul lui Boc

Falcăeste unul dintre cei care cochetează cu ideea de a obţine şefia PDL, faptcontestat deja de „Grupul de la Bruxelles”, prin vocea Monicăi Macovei.Fostul ministru al justiţiei a declarat recent că primarul Aradului l-ar fiameninţat şi înjurat la telefon pe un colaborator de-al ei. Motivul agresiuniilui Falcă ar fi fost nemulţumirile sale legate de faptul că este trimis în judecatăpentru luare de mită.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-02-02
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...