2017-01-23 04:38


EXCLUSIV / Într-o locaţie MApN, UNPR sărbătoreşte. Petrecere privată la Clubul Generalilor plănuită de generalul-ministru Oprea

 |  22:03
EXCLUSIV / Într-o locaţie MApN, UNPR sărbătoreşte. Petrecere privată la Clubul Generalilor plănuită de generalul-ministru Oprea

Oamenii generaluluiOprea dau petrecere mare la finele săptămânii viitoare, după şedinţaComitetului Executiv Naţional, convocat pe 7 mai la Bucureşti. Motivul desărbătoare este dublu: un an de la înfiinţarea UNPR, dar şi 25 de ani de lacâştigarea Cupei Campionilor de echipa de fotbal Steaua Bucureşti. Locaţia: unacare aparţine Ministerului Apărării Naţionale.

Uneperiştii dinţară au fost chemaţi săptămâna viitoare la Bucureşti pentru a participa laşedinţa Comitetului Executiv Naţional. Acesta este motivul oficial. Neoficial,întâlnirea va fi una de socializare, pentru ca membrii UNPR să se vadă la faţă,la un an de la înfiinţarea partidului. „Va fi o şedinţă normală, desocializare, la un an de la înfiinţarea partidului. Vom avea invitaţi din zonasindicală, dar şi de la celelalte partide”, ne-au declarat surse din UNPR. Pe 1mai 2010, la Cercul Militar Naţional s-a desfăşurat prima şedinţă anou-înfiinţatei formaţiuni politice, condusă de tridentul Marian Sârbu-GabrielOprea-Cristian Diaconescu. Uniunea se formase în mare parte din oameni politicicare au plecat din PSD, lor alăturându-se şi câţiva parlamentari ce au părăsitPNL. Printre numele sonore: Şerban Mihăilescu, Eugen Nicolicea şi NeculaiOnţanu.

Dublă sărbătoare

Dacă şedinţa desâmbătă a UNPR de la Palatul Parlamentului nu anunţă lucruri spectaculoase,partea interesantă este pregătită pentru a doua parte a zilei. Cei aleşi degeneralul Oprea vor participa la o petrecere specială dată în cinsteageneralului Iordănescu. „Pe 7 mai, se împlinesc 25 de la finala de la Sevillaunde Steaua a câştigat Cupa Campionailor, iar generalul Iordănescu este eroulnostru. Este normal să facem o petrecere şi pentru domnia sa, dar şi pentrupartid, care împlineşte un an de existenţă”, au explicat sursele citate. Locaţiaaleasă este „Clubul Generalilor”, care aparţine de ministerul condus de GabrielOprea. „Sunt în discuţie trei locaţii. Dacă este soare şi frumos vom merge laClubul Generalilor. Dacă nu, probabil, vom merge la restaurantul unui coleg dinpartid sau la Cercul Militar Naţional. Decizia ne va fi comunicată astăzi laBiroul Naţional”, au precizat cei din UNPR. De precizat că locaţia – ClubulGeneralilor a fost folosită şi de primarul din Voluntari, Florentin Pandele, lanunta cu Gabriela Firea.

Partidul gradaţilor

UNPR se poatelăuda totuşi că este partidul cu cele mai înalte grade militare. NeculaiOnţanu, Anghel Iordănescu şi Gabriel Oprea sunt generali în rezervă, iarCristian Diaconescu şi Marian Sârbu au grad de colonel în rezervă. Alţi ofiţeride la UNPR sunt senatorul Chivu-Serioja – colonel în rezervă, senatorul OvidiusMărcuţianu – maior, senatorul Liviu Câmpanu – locotenent – colonel şi deputatulEugen Nicolicea – locotenent–colonel. De precizat că gradele militare sunt „înrezervă”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-05-31

Mai multe imagini:
EXCLUSIV / Într-o locaţie MApN, UNPR sărbătoreşte. Petrecere privată la Clubul Generalilor plănuită de generalul-ministru Oprea
zoom
EXCLUSIV / Într-o locaţie MApN, UNPR sărbătoreşte. Petrecere privată la Clubul Generalilor plănuită de generalul-ministru Oprea
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GEORGETA
02 Mai 2011

tara piere si baba se piaptana! noi abia ne putem duce zilele si voi petreceti pe banii nostri! Nu v-ar mai rabda pamantul! Hotilor,v-ati mutat din partid in partid, numai sa va fie voua bine! RUSINEEEEEEEEEE!
BREBEANU
02 Mai 2011

Din cate stiu clubul in discutie este de utilitate publica, poate fi inchiriat de oricine, asa ca nu vad de ce nu ar putea sarbatori si cei de la UNPR in clubul respectiv.
BREBEANU
02 Mai 2011

IONEL68
03 Mai 2011

„Pe 7 mai, se împlinesc 25 de la finala de la Sevilla unde Steaua a câ?tigat Cupa Campionailor, iar generalul Iord?nescu este eroul nostru. Este normal s? facem o petrecere ?i pentru domnia sa, dar ?i pentru partid, care împline?te un an de existen??”. Pai eu, ce sa zic. La multi ani si cat mai multe cupe la Steaua. Pot participa si fanii Stelei la „Clubul Generalilor”?
ANDRA59
03 Mai 2011

Sunt sigura ca va fi o sarbatoare pe cinste. Cu atatea motive de sarbatorit mi se pare firesc. Doresc sa ma numar si eu printre cei care ureaza un sincer La multi ani! Si de ce nu . . . la mai mare UNPR!!!!
PETRACHEG
03 Mai 2011

Ba eu cred ca mai interesanta e sedinta de la Palatul Parlamentului, atat pentru ei cat si pentru electorat, petrecerea de dupa e ceva particular. Ar fi frumos daca Iordanescu ar invita si ceilalti coechipieri de la Steaua 86 ca patronatul de acum se face ca ploua.
ANDREI77
05 Mai 2011

Foarte inspirati ca au unit cele doua motive de sarbatorit!! La multi ani si asteptam noi realizari importante ale Stelei. Mult succes in continuare!!!!
IONF
05 Mai 2011

Hai Steaua. Bravo Oprica, bravo Iordanescu, esti om de onoare, nu ti-ai uitat colegii.

Adauga un comentariu

Random image