2018-11-19 05:54


Face raportul între salariul mic şi cel mare! Victor Ponta: “Pe la mine pe la SGG am oameni care au salarii mult mai mari decât mine”

 |  17:57
Face raportul între salariul mic şi cel mare! Victor Ponta: “Pe la mine pe la SGG am oameni care au salarii mult mai mari decât mine”

Victor Ponta şi-a exprimat nemulţumirea faţă de faptul că la Secretariatul General al Guvernului (SGG) există angajaţi care au salarii mult mai mari decât al său. Victor Ponta a declarat că, deşi este posibil ca angajaţii să muncească mai mult, în viziunea acelei reforme a salarizării în administraţie, salariile mari pot să scadă, aşa cum un salariu mic ar trebui să crească. De asemenea, Ponta a declarat că legea salarizarii trebuie să fie gata în toamnă, pentru a fi luată în considerare la construcţia bugetului pe 2014.

" Pe la mine pe la SGG am oameni care au salarii mult mai mari decât mine şi până la urmă salariul cel mai mare din ţară în Administratie trebuie să fie al preşedintelui, al doilea la primului-minstru, al treilea al miniştrilor. Nu se poate să am angajaţi care câştigă de trei ori cât mine. Nu are sens, nu are logică. Poate muncesc mai mult, dar în viziunea acelei reforme a salarizării în administraţie, salariile mari pot să scadă, cum salariile mici trebuie să crească", a spus Ponta, potrivit Mediafax. "Da. Salariile mari pot să scadă. Pentru ca să poţi să le măreşti pe cele mici, trebuie să tai din cele mari şi nu e nimic rău în asta", a adăugat Victo Ponta.

 Premierul Victor Ponta  a arătat că ideea de a avea în acelaşi sistem bugetar diferenţe de la unu la 30 este inacceptabilă. "Nu cred că se întâmpla nici într-o firmă privată ca între salariul cel mai mic şi salariul cel mai mare să fie raportul de unu la 30. S-a vorbit de unu la 15. Mie mi se pare mare şi unu la 15", a spus Ponta, care a arătat că în continuare în domeniul bugetar sunt salarii mai mari decât în zona privată, în condiţiile în care performanţa administratiei publice nu e pe măsură. Ponta a spus că legea salarizarii trebuie să fie gata în toamnă pentru a fi luata în considerare la construcţia bugetului pe 2014.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-08

TAGURI: ponta, salariu, proiect, salarizare, bugetari, anomalie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FOARTE ADEVARAT !
09 Iul 2013

Dar mamaliga nu explodeaza ! Bulgarii sunt mai emancipati ca noi .Bucurestenii de fiecare data asteapta sa le faca mitinguri cei veniti din provincie cu autocarele . Dar noi nu mai putem , in provincie saracia este lucie !Ne-au ungenuncheat ca popor o gasca , care-si zic clasa politica ! In China marii corupti sunt condamnati la moarte . Este cazul recent al unui longeviv ministru al transporturilor . Ca sa vezi ce coincidenta ! La noi nici averile nemuncite nu li se iau inapoi ! Dar cine sa le ia ? Ei intre ei se iarta periodic , ca altfel nu ar mai putea fura in viitor !
Random imageUltimele stiri


loading...