2019-02-19 17:45


Explicația TĂCERII lui Liviu Dragnea: ”Am lăsat-o mai ușor. De la MEDIC”

 |  18:10
Explicația TĂCERII lui Liviu Dragnea: ”Am lăsat-o mai ușor. De la MEDIC”

Absent în ultima vreme din spațiul public, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a refuzat joi să comenteze scandalul care a avut loc în plenul Senatului, afirmând că a lăsat-o „mai uşor” cu declaraţiile publice la recomandarea medicului.

Întrebat despre Legile Justiţiei, el a precizat că va vorbi vineri despre aceste acte normative.

„Mâine vorbim (vineri - n.r.). Mâine avem şi coaliţie. Vorbim mâine pe îndelete”, a menţionat Dragnea.

Ziariştii au insistat însă întrebându-l de ce nu a mai făcut declaraţii publice de mult timp şi dacă i-a recomandat cineva acest lucru, iar Dragnea a răspuns: „Am lăsat-o mai uşor. De la medic (recomandare - n.r.)”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-21

TAGURI: absent, tacere, liviu dragnea, declaratii, medic
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALLISON HOWARTS
22 Dec 2017

Bună ziua, sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am primit soțul meu înapoi. Eram nebun când soțul meu mi-a lăsat o altă femeie luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce în profetul Okona, un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum ma lăsat soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca, (1) Dacă doriți ex-spate. (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta. (3) Vrei să fii promovat în biroul tău. (4) Vrei să vindeci bolile mortale (5) Dacă vreți un copil. (6) Vrei să fii bogat. (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna. (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară. (9) vrei o soție / soț
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...