2016-12-04 04:08

POLITICA


Explozii cu bombe la ambasadele israeliene în India şi Georgia

 |  15:20
Explozii cu bombe la  ambasadele israeliene în India şi Georgia

Un  autovehicul aparţinând Ambasadei Israelului la New Delhia explodat şi cel puţin două persoane au fost rănite. De asemenea şoferul ambasadei israeliene în Georgiaa descoperit o bombă în automobilul misiunii diplomatice la Tbilisi. Din fericire autovehiculul nu a apucat să sară în aer .

Persoanele rănite, soţia unui diplomat şi şoferul ambasadei din New Delhi, au fost transportate la spital. Ministerul de Externe israelian a confirmat cele două atacuri vizând personalul diplomatic la New Delhi şi Tbilisi.

Purtătorul de cuvânt al diplomaţiei israeliene, Yigal Palmor, a indicat că forţele israeliene vor coopera strâns cu ţările respective însă nu a dezvăluit alte informaţii referitoare la cele două incidente, fiind vorba despre o problemă de securitate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-05

TAGURI: Explozii, India, Georgia, autovehicul, bomba, ranitiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Accident feroviar în India. Cel puţin 60 de morţi şi 150 de răniţi Un tren expres de pasageri care circula în India între orașul Patna (nord) și Indore (centru) a... 20 Noi 2016 | (0)
Accident feroviar în India. Bilanţul a ajuns la cel puţin 133 de morţi şi peste 200 de răniţi Bilanţul accidentului feroviar produs în India a ajuns la cel puţin 133 de morţi şi peste 200... 21 Noi 2016 | (0)