2016-10-27 02:21

POLITICA


Facebook poate face viaţa un coşmar

 |  17:44
Facebook poate face viaţa un coşmar

Viaţa copiilor britanici adoptaţi după ce au fost neglijaţi sau abuzaţi de părinţii lor naturali riscă să se transforme într-un coşmar din cauza reţelei Facebook, relatează „Daily Mail”.

Cea mai mare problemă a acestora o reprezintă faptul că părinţii naturali îi urmăresc şi le trimit mesaje prin intermediul reţelei de socializare pentru a le prezenta o versiune îndulcită a calvarului pe care copiii ajunşi să fie adoptaţi au trebuit să-l îndure.

Directorul executiv al sistemului de adopţii britanic a avertizat deja că acest tip de comunicare neplanificată a avut efecte dramatice la nivel social.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-02

TAGURI: parinti adoptivi, copii adoptati, sistem adoptie Anglia, comunicare Facebook, copii FacebookComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Facebook va permite publicarea de conținut “șocant”, în anumite condiții Rețeaua social media Facebook a anunțat, vineri, că va permite publicarea de imagini și... 23 Oct 2016 | (0)
Facebook a lansat platforma pentru afaceri ”Workplace” Compania Facebook a lansat luni Workplace, un instrument și o platformă de comunicare destinată... 10 Oct 2016 | (0)