2017-01-17 21:35

POLITICA


Falcă s-a îmbogăţit peste noapte

 |  19:12
Falcă s-a îmbogăţit peste noapte

Deputatul PNL de Arad Mihăiţă Calimente îl acuză pe GheorgheFalcă de îmbogăţire peste noapte. Afirmând că primarul Aradului şi-a construito casă „la concurenţă cu cea a regelui Cioabă”, Calimente cere ANI să verificeaverea lui Gheorghe Falcă. Pe lângă acesta, deputatul PNL îl propune în vizorulANI şi pe ministrul Traian Igaş. Calimente a spus că are informaţii că Falcămai deţine, pe lângă cele două case, încă una în cartierul Pârneava şi cere ANIsă verifice aceste informaţii. Totodată, deputatul liberal spune despre TraianIgaş cum că ar deţine un hotel în oraşul arădean Pecica. Considerându-se „hărţuit politic”, Calimente a luat decizia de a cere acesteverificări după ce, miercuri, a fost înştiinţat de ANI că s-a declanşatprocedura de evaluare a averii dobândite de familia sa, în raport cu veniturilerealizate, deşi în 2010, procurorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie audispus neînceperea urmăririi penale a acestuia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-05-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

PARA
21 Ian 2011

asta e exact ca aia cu ba p-a ma-tii. Sunt cerceta t, deci acuz in dreapta s i stanga. Se vede ca pese distu' de Calimente nu a uitat lectiile de la stef an gheorghiu
OBSERV
21 Ian 2011

Mananci rahat amice; pese distu' tau este liberal. Faci crize cam devreme si tot mai dese.Solutia ? D ispari... la medic!

Adauga un comentariu

Random image