2019-01-16 08:39


Falimentul democraţiei

 |  20:28
Falimentul democraţiei

Propunerea vicepremierului Liviu Dragnea conform căreia referendumul privind revizuirea Constituţiei ar trebui să dureze trei zile va duce România spre „falimentul democraţiei“, susţine într-un comunicat de presă preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda.

Liderul PDL Cluj a menţionat că acest comportament al lui Liviu Dragnea „demonstrează un infantilism politic, pentru că în nici o ţară în care există democraţie consolidată nu există un referendum care să dureze trei zile“, informează Mediafax. „Resping acest mod neserios şi ignorant al celor de la USL cu privire la tratarea Legii fundamentale a României şi îi solicit lui Liviu Dragnea să nu fie preocupat de a face regulile referendumului după placul grupului de interese pe care îl conduce, ci după legile ţării şi voinţa cetăţenilor“, a conchis Daniel Buda.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-02

TAGURI: faliment, democratie, acuzatii, Daniel, Buda
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CIU
21 Iul 2013

Buda, taci dracului ca va face jocul voua, ardelenilor, care vreti federalizare si desprinderea de Bucuresti ! Duceti-va invirtindu-va pina veti ajunge sa-i stergeti la cur pe unguri si pe toti cei fata de care sinteti ''toleranti'' ! Dar sa nu mai calcati prin Sud ! SA NU MAI CALCATI !!!
Random imageUltimele stiri

loading...