2018-12-19 10:06


FBI a publicat mii de fişiere despre OZN-uri şi extratereştri

 |  19:22
FBI a publicat mii de fişiere despre OZN-uri şi extratereştri

Onotă bizară care pare să dovedească existenţa extratereştrilor a fost făcutăpublică de către FBI, după postarea online a mii de fişiere, pe site-ul TheVault, relatează Daily Mail. Notaconţine informaţii despre extratereştrii care au aterizat în New Mexico,Statele Unite, în iulie 1947. Dosarul, cunoscut sub numele de Roswell, dupăoraşul care a devenit celebru după apariţia unor poveşti despre extratereştrigăsiţi pe câmp, a fost ţinut la secret până acum. Printre informaţiile apărute există şi nota adresată directorului FBIde către Guy Hottel, un agent special de la biroul din Washington.

În martie1950, agentul dezvăluia că un anchetator al forţelor aeriene a declarat că a găsitîn New Mexico trei farfurii zburătoare. Obiectele erau circulare şi cu undiametru de 15 metri. În fiecare OZN erau trei cadavre cu formă umană, caremăsurau doar 90 de centimetri, scria agentul FBI. Cadavrele erau îmbrăcate înhaine metalice cu o textură foarte fină, iar trupurile erau bandajate asemeneapiloţilor de încercare. Agentul FBI mai scria că OZN-urile au fost găsite înNew Mexico, pentru că în zonă exista un radar foarte puternic, care ar fiinterferat cu sistemele de control ale farfuriilor zburătoare. FBI-ul a cenzurat atât indentitateaagentului, cât şi a anchetatorului. Publicarea notei secrete aFBI va alimenta teoria conspiraţiei potrivit căreia guvernul american ar fimuşamalizat dosarul Roswell.

Un alt memoriu publicat în Vault din 1947 susţine că unobiect care "se prezintă ca un disc zburător" a fost recuperat înapropierea Roswell. Discul era “în formăhexagonală” şi "suspendat de un balon printr-un cablu", înconformitate cu nota, marcată ca "urgentă", către directorul FBI. Obiectele găsite au fost transportate la Wright Field pentruinspecţie în continuare, arată nota. Informaţiile erau marcate de "interesnaţional" .


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-07-13
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...