2016-10-21 23:36

POLITICA


Fecioara Maria şi testul de sarcină

 |  17:41
Fecioara Maria şi testul de sarcină

Biserica anglicană St. Matthews din Noua Zeelandă a realizat o reclamă în care Fecioara Maria ţine în mână un test de sarcină şi pare şocată de rezultatul acestuia, arată „Daily Mail“. Afişul va rămâne în faţa bisericii până de Crăciun.

Potrivit oficialilor, campania publicitară a fost lansată pentru a evita „sentimentalismul şi banalitatea” sărbătorilor şi pentru a încuraja oamenii să gândească şi să comunice între ei. Pe site-ul bisericii, oamenii au reacţionat diferit, de la ironie la revoltă. „Sper că e o fetiţă. Dacă spun că sunt virgină, mama şi tata nu se vor înfuria” sau „aţi întrecut linia; Fecioara nu ar trebui să fie obiectul unei astfel de campanii, indiferent de bunele intenţii” sunt doar două exemple de comentarii.

Aceasta nu este pentru prima dată când biserica stârneşte controverse cu o campanie promoţională. În anul 2009, unul dintre afişe îi arată pe Maria şi Iosif în pat, unul lângă celălalt, însoţiţi de mesajul „Bietul Iosif, e greu să urmezi după Dumnezeu“.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-02-17

TAGURI: Fecioara Maria, test sarcină, afiş publicitar, Biserica St. Matthews, controversăComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Biserica se modernizează: CĂDELNIȚE ELECTRONICE și CLOPOTE activate de pe MOBIL Preoții și angajații bisericilor din România ar putea avea parte, în viitor, de un ajutor... 07 Oct 2016 | (1)
Maria Sharapova revine mai repede pe teren Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis să-i reducă suspendarea Mariei Șarapova de... 04 Oct 2016 | (1)