2019-01-18 14:29


Felicitări de la Ambasada SUA pentru GUVERNUL României

 |  17:30
Felicitări de la Ambasada SUA pentru GUVERNUL României
Florentin Dincă

Ambasada SUA la Bucureşti felicită printr-un comunicat noul GUVERN și noul Parlament al României și așteaptă să colaboreze cât mai eficient cu premierul Sorin Grindeanu și cabinetul său, pentru a dezvolta Parteneriatul Strategic, "al cărui scop este creșterea securității comune, sporirea prosperității reciproce" a națiunilor română și americană.

Parteneriatul dintre cele două state "se bazează și pe angajamentul față de buna guvernare și de consolidarea statului de drept", precizându-se totodată că Statele Unite susțin ferm eforturile președintelui Klaus Iohannis și ale instituțiilor judiciare și de aplicare a legii în aceste privințe.

Ambasada SUA la București subliniază importanța luptei împotriva corupției în România și îndeamnă la colaborare. "Îi îndemnăm pe toți reprezentanții ramurilor executivă, legislativă și judiciară din România să colaboreze pentru a continua lupta țării împotriva corupției și pentru a asigura credibilitatea conducerii și instituțiilor României", se mai arată în comunicatul Ambasadei SUA la București.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-11

TAGURI: ambasada sua, guvern, romania, gindeanu, iohannis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...