2018-12-12 05:16


Fie criza cât de rea, nu se vede la Udrea

 |  21:00
Fie criza cât de rea, nu se vede la Udrea

Cu toate că liderii mondiali şi analiştii economici de pe tot globul anunţă că suntem în pragul unei noi crize, Elena Udrea ţine să ne transmită un mesaj contrar: Grădina Carpatică înfloreşte.

Elena Udrea, ministrul turismului, îşi mărturiseşte pe blog satisfacţia pentru faptul că weekendul trecut litoralul românesc a fost plin cu turişti. Ea crede că asta s-a petrecut datorită creşterii economice a României din acest an, fapt care a adus mai mulţi bani în buzunar populaţiei. „Cred că 2011 este cel mai bun an de când mi-am început mandatul. Pun creşterea numărului de turişti de pe litoral în principal pe seama uşoarei creşteri economice de anul acesta. Ceva mai multă stabilitate financiară pentru români se traduce prin mai multe vacanţe şi, în final, mai mulţi bani cheltuiţi la mare în România. (…) Lucrurile încep să se dezgheţe uşor, uşor”, scrie Elena Udrea pe blogul personal.

Ea pune anii mai slabi ai turismului de pe litoral pe seama manipulării presei: „Sigur, am avut alge, acum sunt preţuri de Miami, dar nu se compară cu radiaţiile ucigaşe de anul trecut (prezente, nu se ştie cum, doar pe litoralul românesc, nu şi pe cel bulgăresc), cu peştele-dragon de acum doi ani, otrăvitor şi extrem de agresiv, sau cu păianjenii ucigaşi de acum câţiva ani, adevărate tarantule amazoniene. Semn că atunci când presa nu vrea să facă rău lucrurile pot să iasă şi bine”, mai afirmă Udrea. Ea ne mai dezvăluie că intenţionează să construiască un complex de vile în sudul litoralului. „Aşa cum am discutat cu reprezentanţii TUI Scandinavia, va trebui să pregătim o locaţie Blue Village în zona de sud. Asta înseamnă un complex de 400-500 de locuri”, spune ea.

Spre finalul postării de pe blog, Udrea reuşeşte o frază din categoria „bula demnitarului”: „Controalele asupra structurilor de primire din acest an s-au dovedit extrem de eficiente, iar ele vor continua şi ele”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-03-15
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PIERRE SAUVAGEAU
10 Aug 2011

Vous Madame Udrea vous-êtes completement malade ,alez vous-en cherchez LE PROBLÈME -votre tête blonde entourée de nouages de grandomanie et stupiditée.
Random imageUltimele stiri


loading...