2019-04-22 15:34


Firea ANUNȚĂ stabilirea CANDIDATULUI PSD la președinție: ”Cred că Dragnea trebuie să-și ia rolul în serios”

 |  20:43
Firea ANUNȚĂ stabilirea CANDIDATULUI PSD la președinție: ”Cred că Dragnea trebuie să-și ia rolul în serios”

La ieșirea de la ședința Cex al PSD, primarul Capitalei, Gabriela Firea a anunțat că Congresul PSD convocat pentru luna martie va reafirma nu doar sprijinul pentru Liviu Dragnea, ci și stabilirea unui candidat la președinția României din partea partidului.

”Nu e nevoie sadam vot pentru Dragnea pt ca nu e contestat. De ce s ar da? E vb de programul pt perioada pe care si-l asuma Psd. Daca vor fi colegi care vor considera sa fie si o reimprospatare a biroului permanent national n-am nimic impotriva

Congresul va stabili si prezidențiabilul PSD? sa stabileasca si preziden psd? Da. Intram intr-o logica de campanie. Romanii trebuie sa-l cunoasca pe candidatul Psd la prezidentiale. Dragnea e cea mai indicata persoana si trebuie sa-si preia acest rol in serios” a declarat Gabriela Firea la ieșirea din sediul PSD.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-14

TAGURI: cex, psd, candidat, presedintie, gabriela firea, congres psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
14 Feb 2018

Iar i s-a varsat fierea in sange, pielea este deja galbena, urmeaza ochii...Parca-din fire- nu era asa colerica, dara daca e ordin,..."lupul paznic la stana", la stana cu caini de paza lesinati nu de foame, ci prin indigestie, tocmai pentru ca ei insasi au mancat o multime de oi...
FIREA
15 Feb 2018

Linistiti--va CA pandelica si firuleasa au un dosar puternic//2luni si santajista legala iese din joc
ALEGERI ANTICIPATE
15 Feb 2018

FARA TICALOSII CE AU FACUT POLITICA(gruparilor infractionale de crima organizata) SI AU GUVERNAT RO DUPA 1990. TREBUIE FACUTA CAT MAI URGENT O COMISIE NATIONALA PENTRU AUDIEREA, banditilor, prostilor, hotilor, sfertodoctilor, impostorilor, retarzilor, CURVELOR, gunoaielor umane ,etc care au facut si fac politica sau guverneaza tara de 28 de ani si mai ales pt audierea repetentilor natiunii precum DREAK-NEA si a pretinselor elite ORDINARE precum PROSTARICEANU NIMFOMANU pentru a arata POPORULUI ca RO dupa 1989 a fost CAPTURATA DE HOTI,,TICALOSI, TRADATORI, DOBITOCI, MAFIOTI, PROSTITUATI(TE)……………………..
Random imageUltimele stiri


STARBAG