2019-02-20 00:00


Firea: I-am reproşat doamnei ministru de Interne că nu a avut grijă nici măcar de oamenii săi. Jandarmii au dormit pe jos ca nişte vite

 |  10:44
Firea: I-am reproşat doamnei ministru de Interne că nu a avut grijă nici măcar de oamenii săi. Jandarmii au dormit pe jos ca nişte vite

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susţine că jandarmii care au asigurat ordinea la mitingul din 10 august din Piaţa Victoriei au dormit o noapte pe jos, fără paturi, fără apă şi mâncare, "ca nişte vite”, şi spune că i-a reproşat ministrului de Interne, Carmen Dan, că nu a avut grijă nici măcar de oamenii săi.

"(...) I-am mai reproşat doamnei ministru faptul că nu a avut grijă de oameni, nici de oamenii din Bucureşti sau din alte zone şi care nu erau violenţi şi au avut de suferit, dar nici de oamenii săi. Pentru că vreau să vă spun că jandarmii au dormit o noapte pe jos, fără saltele, fără paturi, îmbrăcaţi, ca nişte vite. Primăria Capitalei s-a îngrijit ca în următoare noapte jandarmii să fie cazaţi în nişte cămine, cu paturi, cu saltele, să aibă duşuri, să aibă toalete, să aibă mâncare - nu au avut nici mâncare, deşi veneau de la drum -, să aibă apă", a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea duminică seară, la România Tv.

Ea a atras atenţia că nu este normal ca aceste lucruri să fie trecute cu vederea, iar greşelile trebuie să fie asumate.

"Nu mi se pare normal ca aceste lucruri să fie trecute cu vederea. Dacă un coleg de-al nostru a greşit, trebuie să recunoaştem noi, ca echipă, această greşeală, că nimeni nu e de neînlocuit. Este deja al doilea mare scandal cu doamna ministru, după ce domnul premier Tudose a plecat tot din cauza domniei sale, acum este al doilea mare scandal în care domnia sa iese învingătoare pe greşeli evidente, iar noi toţi ceilalţi suntem paria", a mai spus Firea.

În şedinţa Comitetului Executiv al PSD de sâmbătă de la Neptun, primarul Capitalei, Gabriela Firea, i-a cerut demisia ministrului de Interne Carmen Dan, pe care o acuză că a pasat responsabilitatea asupra prefectului Capitalei pentru intervenţia în forţă a jandarmilor la protestul din 10 august din Piaţa Victoriei. Solicitarea Gabrielei Firea a fost supusă la vot în CEx şi a fost respinsă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-03

TAGURI: firea, carmen dan, proteste 10 august, jandarmi,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANALFABETII PSD.
03 Sep 2018

Odata data pe fata cum mafia psd a ordonat GENECIDULdin 10 august parchetul are o misiune mult mai usoara in a stabili vinovatii .Puscariasul draknea , sluga carmen dan si puscariasul valcov sunt protagonistii acestui genocid.Acum s-au lamurit si gunoaiele care sustin mafia psd prin postari sau in haznalele tv despre PREMEDITAREA GENOCIDULUI DIN 10 AUGUST.
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...