2019-05-25 12:45


Firea ÎNGROAPĂ securea războiului cu Dragnea: ”Dorește normalizarea relațiilor”

 |  23:01
Firea ÎNGROAPĂ securea războiului cu Dragnea: ”Dorește normalizarea relațiilor”

Despre conflictul cu Liviu Dragnea, Gabriela Firea afirmă că dorește o normalizare a relațiilor cu șeful PSD și că acesta a sunat-o recent, după adresele pe care Gabriela Firea i le-a transmis, și a promis că va încerca să rezolve o parte din problemele sesizate.

"Nu vă ascund faptul că domnul Dragnea m-a sunat în prima zi în care am revenit din spital, mi-a spus că a primit acele adrese și că dorește să rezolve parte din problemele pe care Primăria Capitalei le are în această perioadă.

Am înțeles din acest mesaj că dorește cumva că dorește să normalizeze relația dintre președintele PSD și Primarul General, fost om cu funcții în PSD, acum simplu membru de partid, ceea ce cred că este de bun augur pentru cetățeni. Eu cred că dacă aș refuza acest sprijin din partea Guvernelor, a ministerelor care sunt acum coordonate de către reprezentanți ai coaliției PSD-ALDE al fi blamată pentru faptul că țin mai mult la orgoliul meu personal decât la interesul bucureștenilor", a spus Gabriela Firea, la "Punctul de întâlnire", cu Radu Tudor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-10

TAGURI: liviu dragnea, relatie, firea, normalizare, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG