2019-03-26 21:18


Firea sare la ATAC: ”Președintele caută CONFLICTUL cu lumânarea”

 |  22:48
Firea sare la ATAC: ”Președintele caută CONFLICTUL cu lumânarea”

Vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, că "este incredibil cum mistifică realitatea domnul preşedinte" Klaus Iohannis în declaraţia susţinută de acesta luni seară, ea apreciind că şeful statului "caută conflictul cu lumânarea".

"A fost incredibil. Timp de un sfert de oră domnul preşedinte Iohannis ne-a vorbit de petele negre din soare, făcându-se că nu vede lumina soarelui pe care o vedem cu toţii. Este incredibil cum mistifică realitatea domnul preşedinte. Ne spune că veniturile stau cel mai prost acum, când de fapt, în primele 4 luni ale anului ANAF a încasat cu 1 miliard de lei mai mult decât era programat în buget şi 8,1 miliarde mai mult decât anul trecut. Îi amintesc eu domnului preşedinte că din 2013 încoace, singurul an în care au scăzut veniturile la buget au fost în 2016, în măreaţa guvernare tehnocrată. La fel a fost şi fondurile europene: singurul an în care au scăzut încasările de la Uniunea Europeană a fost 2016, în guvernarea girată şi susţinută de domnul preşedinte", a declarat vicepreşedintele PSD, potrivit comunicatului menţionat.

Gabriela Firea s-a referit şi la cererea de demisie a preşedintelui Iohannis adresată premierului Viorica Dăncilă. "Văd că domnul Iohannis a făcut o obsesie din această cerere de demisie. Eu îi solicit ca în loc să caute conflictul cu lumânarea să lase Guvernul să-şi facă treaba. Oamenii nu mai vor ceartă şi ciondăneală între cei care le decid soarta pentru că asta îi afectează direct. Până acum doamna premier s-a purtat foarte decent cu domnul Iohannis. Cu ce îi ajută pe oameni faptul că preşedintele îi cere demisia doamnei prim-ministru?", a întrebat retoric Gabrilea Firea.

Primarul general al Capitalei a criticat şi limbajul folosit de Iohannis pentru a se referi la preşedintele PSD. "'Dragnea şi ai lui' este un mod de exprimare cu mult sub rangul unui preşedinte al României. Eu nu îmi amintesc ca domnul Dragnea să fi vorbit în această manieră despre domnul Iohannis, chiar dacă sunt în tabere politice diferite. Pot să înţeleg resentimentele politice ale domnului Iohannis, dar asta nu-i poate scuza în niciun fel ieşirea în decor în ce priveşte limbajul public", a mai precizat Gabriela Firea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-07
Citeste si:
Dragnea REACȚIONEAZĂ: ”Discursul lui Iohannis e un atac la siguranța națională”
Iohannis îi cere din nou DEMISIA premierului Dăncilă
Iohannis, SEMNAL DE ALARMĂ pentru români: ”PSD amanetează viitorul țării”

TAGURI: psd, gabriela firea, atac, iohannis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


COCINA PZDISTA
07 Mai 2018

boarfa jegoasa ai lins tot felul de buci incepand cu varanul si ulterior la tot felul de alti bagabonti de pe la Monaco..esti implicata in tot felul de porcariii mafiote imobiliare..Tiganii Belgieni si Mafia din ilfov ce afaceri aveati impreuna?cred ca e cazul sa te cam duci la puscarie...mafia imobiliara Ilfov-corbeanca te include si pe tine
CHIRITA BRANZOI DIN ILFOV
07 Mai 2018

curvele astea securiste sunt asazisul 'CAPITALISM SECURISTO-MAFIOT DE STAT SUB ACopeRirE" facut de tot felul de MAFIOTI proveniti din TEroriSTII lui ILIESCU din decembrie 1989...nu le place economia privata ptr ca acolo ele unt doar niste CURVE IMPUTITE care NU StIU DECAT SA SUGA MACIUCI LA ORDIN LA SECURISTII DIN BORDELUL LUI MAGUREANU...una ca asta in economia de piata stie doar sa stea pe centura la TIR-uri..BORDELUL SECURISTO-MAFIOT de la HaZNAUA VARANULUI are tarfe cate vrei..UDREA...BICA...FIREA
TRANSILVANIA
08 Mai 2018

pai spune tu firea cam ce ati facut cu banii de la buget atatia cat sunt.nu se vede nimic.ii dati lui toader pensie speciala de 300 milioane vechi pe luna si altor paraziti ca ei,pretul la benzina a crescut cu 1 ron de la supraaciza si de la mafia petrom,0 km autostrazi si voi il puneti pe neaga la cnair mafiotul nr 1 din companie,preturile la gaze si curent marite artificial de mafia anre energie,preturile din hypermarketuri mai mari ca in germania.saraciti populatia prin taxe si majorari de preturi si in schimb profitul marilor companii explodeaza pe spinarea romanilor.43 la suta aduc la buget acesti mafioti ordinari cu toate ca fac in romania cel mai mare profit in timp ce buticarii si micile companii aduc mai multi bani dacat astia.si voi trimiteti anaf tot peste bietii oameni care castiga o paine.sunteti cei mai rai politicieni din lume.pana si corea de nord face ceva bun.du-te la phenian sa vezi bulevarde cu 3 -4 benzi de circulatie pe sens si voi nu faceti un metru de drum.vai de capul vostru .familii degenerate facut de parinti mutanti.
ANONIMUS
08 Mai 2018

Adevarul doare cel mai tare. Dupa castigarea alegerilor nu se vede nimic decat minciuna, ipocrizie, lucruri de mantuiala, prostie, analfabetism functional, trafic de influenta si coruptie cat cuprinde. Ati castigat alegerile si mandatele prin minciuni si prostind populatia, ca de fapt nu va intereseaza dacat sa va scapati puscariabili de acum si cei din viitor care vor fi cu mult mai multi.
CURVETELE CUCUVEA ROZ
08 Mai 2018

Cel mai bine bai curva misogina ,ar fi sa te duci tu la spital la nebuni o perioada mai lunga NU CREZI CA AR CAM FI NECESAR ,PENTRU CA O SA TI PLESNEASCA vreo capilara la cap si e pacat sa curga otrava din hoitul tau scarnav si imputit , mai tata ma!!!
ANONIM
08 Mai 2018

Nus dac` tineti minte cand nu era "alimentata" cu energie de mare clasa cat de rau arata, era o demonita urata si slaba, o descarnata neagra cu ghiare se vedea in ea. Apoi a amenintat psd-ul ca daca acesta nu-i acorda sustinere, ea i.l paraseste. ?Iute a capatat energie de mare clasa, de la Printesa... nu dau nume, e nascuta in Romania comunista, a mancat salam cu soia ca toti romanasii si brusc demonita din hazenia caraghioasa se transforma radical, parea zana cea buna si gratioasa. Parea, ca in interior tot ahtiata dp bani sutiti e, tot risipitoare...
ANONIM
08 Mai 2018

Tot timpul dna Firea a fost o doamna care da clasa tuturor cucuvelelor naziste rele si zgripturoaice de la pnl pd
LIMBA LATA
08 Mai 2018

O VORBA SI MISCARE DIN COAPSE , CORP , GIT , URECHI , FATA , OCHI , IN STINGA SI VICEVERSA IN DREAPTA . O FRAZA IN STINGA , O FRAZA IN STINGA . CA SA FII FUTOGENICA LA PATACHINE DE LA ANTENE SI PREASA .
@LIMBA LATA
09 Mai 2018

bai ,,cloca,, bai tigan borat,, da,,ilfov mancator de oi batrane si carnati cu zgarciuri Ma pis pe tine ,bai natie de onanisti da ilfov
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...