2019-04-20 16:08


Firea, un nou ATAC DUR împotriva premierului Tudose: ”O să spun adevărul!”

 |  21:30
Firea, un nou ATAC DUR împotriva premierului Tudose: ”O să spun adevărul!”

Continuă războiul declarațiilor dure în interiorul PSD. Gabriela Firea, primarul Capitalei lansează un nou atac împotriva premierului Mihai Tudose, acuzându-l de diverse piedici pe care le pune, dar și de declarații ipocrite.

”Ceea ce s-a intamplat la sf sapt trecute sunt aspecte care ma intristeaza, am fost un soldat cat se poate de respectuos, nu am facut o declaratie neplacuta la adresa premierului desi as fi avut motive ca primar general. Am tacut jumatate de an,  dar faptul ca primul ministru a iesit public sa-mi faca observatie pt o actiune decisa la Primaria Capitalei desi nu avea drept legal si moral. Am hotarat sa reactionez sa spun adevarul, si sa dau explicatii publice, mi s-a parut nedrept ca-mi cerea in particular organizarea unor proiecte de regim urbana, montarea unopr statui, folosirea spatiului prin interiorul Pietei Victoria, iar in public mi-a dat replici cum ca nu este bine sa se organizeze un targ de Craciun, o atitudine ipocrita, nedreapta si trebuia sa primeasca o sanctiune, am respectat si statutul si nu am facut afirmatii negative la adresa premioerulu desi suntem in asteptare cu proiecte comune si ele nu inainteaza absolut deloc.

Eu sunt un om optimist si rabdator, mi-as dori sa recuperam intarzierele, l-am votat pe Tudose desi au fost colegi care s-au abtinut, i-am dat creditul, am crezut in dinamismul sau, rezolvarea arata asa cum v-am spus, dialog, cooperare, nu avem timp de dispute, nu as fi iesit public daca nu ma certa, dar cand am vazut ca imi spune particular ceva si publicului altceva am considerat ca trebuie sa ma apar” a declarat Gabriela Firea la RTV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-04
Citeste si:
Ce fost ministru PSD îl atacă pe premierul TUDOSE: „Soarta lui se va decide la partid...”
Premierul Tudose, GEST INCREDIBIL către Codrin Ștefănescu: I-a arătat LIMBA. ”A fost un gest DRĂGĂLAȘ”

TAGURI: firea, atac, mihai tudose, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAMILA RODELA
05 Dec 2017

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în My Sotul meu și eu am fost căsătoriți de 27 de ani cu doi copii. Doar acum doi ani totul a venit până la capăt. Voiam soțul meu înapoi și am cerșit dar el nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre asta vrăjitoare specială. Unii oameni au mărturisit că ia adus Ex iubit înapoi, unii au mărturisit că el restaurează uterul și vindecă cancerul și altele cum a adus înapoi iubitul ei ex, iar la sfârșitul mărturiei ei, eaivorțul și de asemenea vraja pentru a obține o slujbă bine plătită așa mai departe. El este uimitor, am întâlnit și unul mărturie particulară, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre ea cum a adus înapoi iubitul ei ex, iar la sfârșitul mărturiei ei, ea a scos emailul. După ce le-am citit toate acestea, am decis să încerc. eu la contactat prin e-mail și mi-a explicat problema ceea ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat probleme, și am fost chiar mai fericit decât oricând înainte DR.OGAGA ​​KUNTA esti a omul înzestrat și nu-l voi opri publicându-l pentru că e minunatom. Dacă aveți vreo problemă și căutați un adevărat și autentic vrăjitoare, încercați-l oricând, este răspunsul la problemele dvs. Poti contactați-l prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și rezolvați problemele ca mine.Ea poate rezolva următoarele probleme și mult mai mult. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE POTRIVITĂ VĂ ACUM ATRACTIV (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTAȚI UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU
Random imageUltimele stiri


STARBAG