2016-10-27 18:00

POLITICA


Fiul cel mare al lui Kim Jong-il, sub pseudonim pe Facebook

 |  17:53
Fiul cel mare al lui Kim Jong-il, sub pseudonim pe Facebook

Kim Jong-nam, fiul cel mai mare al fostului dictator nord-coreean Kim Jong-il, intenţionează să iasă din anonimat, scrie „The Telegraph”.

Presa din Japonia a precizat că acesta şi-a creat un cont pe reţeaua Facebook, sub denumirea de Kim Chol. De asemenea, el urmează să lanseze o carte, în care îşi exprimă nemulţumirea faţă de tranziţia ereditară a puterii din Coreea de Nord, acolo unde fratele său vitreg, Kim Jong-un, a fost ales la conducerea statului.

Kim Jong-nam, care trăieşte în Macao, a căzut în dizgraţia tatălui său după ce a declarat că a vrut să viziteze Disneyland.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-12-22

TAGURI: Kim Jong-nam, mostenitor Kim Jong-il, Kim Jong-nam Facebook, critica regim Phenian, dizgratie Kim Jong-ilComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Facebook va permite publicarea de conținut “șocant”, în anumite condiții Rețeaua social media Facebook a anunțat, vineri, că va permite publicarea de imagini și... 23 Oct 2016 | (0)
Facebook a lansat platforma pentru afaceri ”Workplace” Compania Facebook a lansat luni Workplace, un instrument și o platformă de comunicare destinată... 10 Oct 2016 | (0)