2019-05-22 18:01


Florin Iordache a anunțat: Legea Pensiilor NU se mai votează în Camera Deputaților. Scandal în Parlament

 |  13:11
Florin Iordache a anunțat: Legea Pensiilor NU se mai votează în Camera Deputaților. Scandal în Parlament

Legea Pensiilor ar fi trebuit să fie votată astăzi, în Camera Deputaților, for decizional, dar votul a fost amânat! Decizia a fost anunțată de Florin Iordache, de la PSD, vicepreședinte al Camerei. Scandalul revocării lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților a revenit, miercuri, în plen, după ce liberalii au acuzat că se încearcă falsificarea stenogramelor.

Motivul oficial: raportul Comisiei pentru Muncă nu a ajuns la Biroul pemananet. Iordache a decis că dezbaterile și votul final vor avea loc săptămâna viitoare. Totul, în condițiile în care PSD și ALDE nu mai dețin majoritatea în Cameră, iar un vot pe lege ar putea reprezenta un posibil eșec.

Liberalii au refuzat să introducă acele cartele de vot pe motiv că nu vor să participe la ședință și nu vor să facă cvorum pentru a trece proiectele de lege aflate pe ordinea de zi.

Raluca Turcan, liderul deputaților PNL, a cerut să ia cuvântul pe procedură și când a ajuns la pupitru, parlamentarii social-democrați au huiduit-o secunde în șir și au bătut cu palmele în bănci.

A urmat un schimb de replici între Turcan și liderul de ședință, Florin Iordace, dar și între Turcan și parlamentarii PSD, care au continuat să o huiduie.

Legea pensiilor a fost amânată din cauza acestui scandal.

Comisia pentru muncă a Camerei Deputaților a adoptat, după o ședință de peste șapte ore, un raport de admitere cu amendamente pentru proiectul Legii pensiilor. Au fost 14 voturi "pentru", cinci "împotrivă" și o abținere. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-12

TAGURI: legea pensiilor, amanare vot, vot
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
12 Dec 2018

Apreciați că este o știre ce decredibilizează formațiunile politice și îndeosebi pe acelea ce guvernează ?
Random imageUltimele stiri


STARBAG