2019-02-22 23:23


Florin Iordache, explicații de tot RÂSUL după gestul din Parlament: ”A fost un SPASM”

 |  17:07
Florin Iordache, explicații de tot RÂSUL după gestul din Parlament: ”A fost un SPASM”

Deputatul USR Iulian Bulai relatează un schimb de replici pe care l-a avut cu deputatul PSD Florin Iordache, după ce acesta din urmă le-a arătat membrilor USR semne obscene, chiar în Parlament.

Florin Iordache nu a vrut să recunoască în fața jurnaliștilor că a făcut gesturi obscene spre parlamentarii USR și i-a spus unei jurnaliste că „i s-a părut”.

Ulterior, când deputatul USR Iulian Bulai i-a atras atenția că ar trebui să își ceară scuze, Florin Iordache i-ar fi spus că a avut „un spasm” și că nu are pentru ce să le ceară scuze.

„Azi, în ședința din Biroul Permanent:

Eu: Domnule Iordache, ar trebui ca la următoarea ședință de plen să vă cereți scuze pentru gestul dumneavoastră!

El: A fost un spasm. Nu a fost o insultă la adresa colegilor. Nu am făcut nimic greșit. Nu am de ce să îmi cer scuze!

Adică nenea nu poate să își controleze mâinile.

Și nu a fost o insultă la adresa colegilor. A fost o insultă la adresa tuturor romanilor”, a scris deputatul USR Iulian Bulai pe pagina sa de Facebook.

USR cere sancţionarea lui Florin Iordache pentru gestul deplasat de miercuri din plenul Camerei Deputaţilor. Cererea e scrisă şi va fi depusă, luni, cel mai probabil la biroul lui Liviu Dragnea. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-11-15

GALERIE MEDIA


TAGURI: florin iordache, semne obscene, parlament, psd, usr, spasm
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
15 Noi 2018

ACUM EXISTA TAOATE MOTIVELE CA ACEST NEBUN SA FIE DUS LA UN OSPICIU DE NEBUNI, IAR NEVASTA-SA SA FIE EXCLUSA DIN MAGISTRATURA SAU DIN SISTEMUL JUDICIAR, PENTRU A NORMALIZA SOCIETATEA ROMANEASCA DACA SE MAI POATE.
ANONIM
16 Noi 2018

Dar cant gotiu facea semne obscene nu jignea ?Dar cand va cacati si aruncati in jandarmi nu era obscen ,dar cand va bateati joc in parlament de parlamentari nu era obscen Dar cand ati jignit milioane de romani adepti ai PSD nu era obscen Scarbe de homalai nebuni A ,atunci erati drogati si trebue luat in consideratie MUIE HOMALAI USR ISTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! multa MUIE!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...