2017-12-11 06:01


Florin Iordache SFIDEAZĂ protestatarii: ”OUG 13 a fost PERFECTĂ”

 |  22:53
Florin Iordache SFIDEAZĂ protestatarii: ”OUG 13 a fost PERFECTĂ”

Deputatul PSD, Florin Iordache, președintele Comisiei speciale pentru legile justiției are un mesaj pentru cei care protestează în stradă împotriva legilor justițieI. Iordache a explicat că acceptă criticile, dar le cere protestatarilor să se informeze și apoi să vină cu critici argumentate.

”Referitor la OUG 13, toată lumea recunoaște că din punct de vedere juridic a fost perfectă. La fel și acum! Dacă cineva are de spus sau poate să-mi reproșeze ceva concret, nu am niciun fel de problemă, dar să-mi reproșeze concret, cu argumente, că nu s-a întâmplat sau că s-a întâmplat ceva împotriva procedurilor regulamentare și normale. Atâta timp cât încercăm să facem niște proceduri, să stabilim niște reguli clare. Noi încercăm să facem niște legi clare și concise și toți cei care au ceva de spus să vină și să stea cu argumente și fără îndoială argumentele pertinente vor fi reținute.

Cei din stradă, repet, au protestat pe niște chestiuni care nu aveau nicio legătură cu legile respective. Inspecția Judiciară este total independentă, numirile sunt în continuare făcute de președinte, la fel ca și revocările. Deci, dacă protestează să protesteze pe ceea ce se întâmplă în Parlament și pe legile care se discută.” a declarat Florin Iordache într-un interviu pentru Stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-21

GALERIE MEDIA


TAGURI: florin iordache, critici, legea justitiei, oug 13

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
22 Noi 2017

In cei 27 de ani de ANARHIE -zisa tranzitie sau democratie orginala in RO VALORILE AU FOST INTOARSE CU JOSUL IN SUS, IMORALUL TRANSFORMAT IN MORAL, ILEGALUL IN LEGAL, MINCIUNA IN ADEVAR, RUSINEA, CINSTEA, DEMNITATEA SI ONOAREA au disparut ca valori umane din societatea roamaneasca, TAMPITI fac pe DESTEPTI (deoarece si-au cumparat diplome si titluri). NULITATILE UMANE se pretind ELITE .
ANONIM
22 Noi 2017

Considerați că după atâția ani de "parlamentarism" domnul senator încă nu cunoaște atribuțiile parlamentului și pe cele ale guvernului ?
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
22 Noi 2017

mai CIORDACHE.....o sa iei o condamnare PERFECTA
UN ING. NEDUMERIT
22 Noi 2017

Indubitabil,excelenta sa d-l IORDACHE, cat a fost min. Justitiei, ar fi putut sa ajute pe colegii sai de partid, f.f. penali, prin constructia unor penitenciare extrem de incapatoare si la standarde atat de mult cerute, chiar de cei care ar fi trebuit sa devina locatarii acelor stabilimente. Deci, d-le IORDACHE ,nu ati fost un bun coleg cu ei si nici cu ceilalti parlamentari , tot verosi si pusi pe rapt.
MARCEL.
22 Noi 2017

Ciordache.Ai curaj sa te duci in mijlocul protestatarilor dintr-o piața ?Ma îndoiesc .
AI CURAJ ?!
Acum 19 ore

Ai curaj sa te duci in mijlocul unor cretini legionari domnule IordachedA DOAR DACA LE DUCI DROGURI cAT MAI MULTE DROGURI
Random imageUltimele stiri


Apa Nova