2019-01-19 00:08


Florin Iordache SFIDEAZĂ protestatarii: ”OUG 13 a fost PERFECTĂ”

 |  22:53
Florin Iordache SFIDEAZĂ protestatarii: ”OUG 13 a fost PERFECTĂ”

Deputatul PSD, Florin Iordache, președintele Comisiei speciale pentru legile justiției are un mesaj pentru cei care protestează în stradă împotriva legilor justițieI. Iordache a explicat că acceptă criticile, dar le cere protestatarilor să se informeze și apoi să vină cu critici argumentate.

”Referitor la OUG 13, toată lumea recunoaște că din punct de vedere juridic a fost perfectă. La fel și acum! Dacă cineva are de spus sau poate să-mi reproșeze ceva concret, nu am niciun fel de problemă, dar să-mi reproșeze concret, cu argumente, că nu s-a întâmplat sau că s-a întâmplat ceva împotriva procedurilor regulamentare și normale. Atâta timp cât încercăm să facem niște proceduri, să stabilim niște reguli clare. Noi încercăm să facem niște legi clare și concise și toți cei care au ceva de spus să vină și să stea cu argumente și fără îndoială argumentele pertinente vor fi reținute.

Cei din stradă, repet, au protestat pe niște chestiuni care nu aveau nicio legătură cu legile respective. Inspecția Judiciară este total independentă, numirile sunt în continuare făcute de președinte, la fel ca și revocările. Deci, dacă protestează să protesteze pe ceea ce se întâmplă în Parlament și pe legile care se discută.” a declarat Florin Iordache într-un interviu pentru Stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-21

GALERIE MEDIA


TAGURI: florin iordache, critici, legea justitiei, oug 13
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
22 Noi 2017

In cei 27 de ani de ANARHIE -zisa tranzitie sau democratie orginala in RO VALORILE AU FOST INTOARSE CU JOSUL IN SUS, IMORALUL TRANSFORMAT IN MORAL, ILEGALUL IN LEGAL, MINCIUNA IN ADEVAR, RUSINEA, CINSTEA, DEMNITATEA SI ONOAREA au disparut ca valori umane din societatea roamaneasca, TAMPITI fac pe DESTEPTI (deoarece si-au cumparat diplome si titluri). NULITATILE UMANE se pretind ELITE .
ANONIM
22 Noi 2017

Considerați că după atâția ani de "parlamentarism" domnul senator încă nu cunoaște atribuțiile parlamentului și pe cele ale guvernului ?
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
22 Noi 2017

mai CIORDACHE.....o sa iei o condamnare PERFECTA
UN ING. NEDUMERIT
22 Noi 2017

Indubitabil,excelenta sa d-l IORDACHE, cat a fost min. Justitiei, ar fi putut sa ajute pe colegii sai de partid, f.f. penali, prin constructia unor penitenciare extrem de incapatoare si la standarde atat de mult cerute, chiar de cei care ar fi trebuit sa devina locatarii acelor stabilimente. Deci, d-le IORDACHE ,nu ati fost un bun coleg cu ei si nici cu ceilalti parlamentari , tot verosi si pusi pe rapt.
MARCEL.
22 Noi 2017

Ciordache.Ai curaj sa te duci in mijlocul protestatarilor dintr-o piața ?Ma îndoiesc .
AI CURAJ ?!
10 Dec 2017

Ai curaj sa te duci in mijlocul unor cretini legionari domnule IordachedA DOAR DACA LE DUCI DROGURI cAT MAI MULTE DROGURI
HADRIAN
02 Ian 2018

Aceasta fatza de bidon turtit tine agenda PSD de distugere a legilor justitiei de un an de zile. O face cu sarg si cu inconstienta prostului care e luat in seama de semenii lui. Cine e aceasta gaselnita a PSD? Un fost inginar parat, care s-a specializat in drept furand o diploma in cardasie cu Faultatea de profil din Craiova, condusa in anul absolvirii (2000) de fostul activist PCR, Ion Dogaru, actualmente membru corespondent al Academiei Romane. Aceasta otreapa este deci creatia domnului fost activist PCR. Desigur, dupa interventia prompta a opiniei publice dupa celebra Ordonanta 13 lansata de oligarhii PSD-ALDE, anul trecut, pocitania trebuia trecuta pe tusa. Cel putin pentru moment. Dar PSD-ALDE nu intelege colaborarea cu cei ce i-au ales. Trece peste cadavre. Aceeasi creatura devine in Parlamentul Romanieie seful comisiei de promovare a legilor justitiei. Se stie cum a actionat si a ingenunchiat opozitia. Fara scrupule. A incalcat Constitutia, a incalcat regulamentele Parlamentului Tarii. Altcuiva ii era greu sa procedeze astfel. Florin Iordache, tembelul de serviciu, a facut-o. Bineninteles, cu incuviintarea oligarhilor PSD si a zombilor care au ridicat mainile la comanda, nu la indemnul constiintei. Caci nu o au. Dar noi nu-l vom lasa. Nu-i vom lasa. Vom aduna puteri noi, ne vom adapa din energiile si credinta romanilor adevarati si-i vom pune la punct pe acesti avortoni pusi in slujba raului absolut. E bine sa stie un lucru. Niciodata nu se vor putea feri de consecintele propriilor lor fapte. Niciodata! Ai auzit Pacaliciule?
@ AI CURAJ ?!
07 Ian 2018

ESTI O VITA PSDISTA CA SI CIORDACHE AL TAU . TOTZI CARE SINT IMPOTRIVA CIUMEI ROSII , IN MINTEA TA PUTZINA SINT DOAR DROGATZI SI SOROSISTI . SCHIMBA CANALUL TV VITA , ABANDONEAZA DRACU' LATRINA 3 , INCEARCA REALITATEA TV SAU DUTE IN PIATZA .
Random imageUltimele stiri

loading...