2019-03-24 05:04


Florin Iordache, un nou MESAJ pentru protestatari: ”Să citească, apoi să iasă în stradă”

 |  18:15
Florin Iordache, un nou MESAJ pentru protestatari: ”Să citească, apoi să iasă în stradă”

Deputatul PSD Florin Iordache nu pare să fie prea preocupat de românii care protestează, de mai bine de un an și jumătate, împotriva modificării Legilor Justiției și a Codurilor Penale. Într-un interviu pentru RFI, el a dat de înțeles că acești români protestează fără motiv.

Președintele Comisiei speciale pentru Legile Justiției a mai spus că românii nemulțumiți ar trebui să citească înainte să iasă în stradă. 

Nu în aceeași termeni a vorbit despre manifestația organizată de PSD. 

Florin Iordache: Dacă cineva protestează de un an jumătate, fără motiv, vi se pare că acum (la protestul românilor din Diaspora), cineva, cu argumentație clară, are ceva?

Rep RFI: Dacă s-au adunat atâția oameni înțeleg că or fi avut ei vreun motiv. El poate fi acceptat sau nu de către alte părți ale societății, ale lumii politice, dar probabil că un motiv au avut de-au ieșit din casă. Nu i-a adus nimeni cu autocarele...

Florin Iordache: Noi când am avut miting, într-adevăr, ne-am mobilizat pentru acel miting. Restul de mitinguri nu ne-au preocupat. Eu aș dori la mitinguri ca oamenii să fie mai preocupați să citească și apoi să protesteze.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-21

TAGURI: psd, florin iordache, mesaj, romani, proteste, legile justitiei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MUIE PSD
21 Iul 2018

CIORDACHE SI NICOFLEICEA , NICOLAE SI PLESCOIANUS , OLPUTA SI DAN , CODRIN SI NEDELCU , DRAGNEA SI PORCILA , NISTE JEGURI UMANE DE ULTIMA SPETA .
@MUIE PSD
21 Iul 2018

Cine a votat toate gunoaiele mafiei psd-alde ?RASPUNS : TOT NISTE GUNOAIE
PENTRU POSTACUL DROGAT DE MAI
22 Iul 2018

Crapi dracului Alupegus!nebun pisat!
@ANGELA CHIS
22 Iul 2018

RASCOALA DIN 1907 A AVUT CARACTER ANTIEVREIESC SI A FOST IMPOTRIVA ARENDASILOR JIDANI CARE TRATAU TARANII ROMANI MAI RAU CA PE ANIMALE.MISCAREA A PORNIT DE LA FLAMANZI UNDE ARENDAS ERA MOCHI FISHER CARE AVEA IN ARENDA 11 MOSII CU SUTE DE MII DE HA AJUTAT DE BERMAN JUSTER CUMNATUL SAU AU FOST DEVASTATE DOAR MOSIILA ARENDASILOR IAR LA ORAS;; MAHALAGIII ''AU DEVASTAT PRAVALIILE SI CASELE CAMATARILOR EVREI CE ERA SCRUIS IN MANUALELE DE ISTORIE SUNT DOAR POVESTI SA NU-I ZMINTIM CUMVA PE PERCIUNATI........ASA CA DRAGI TOVARASI SPECIALIZATI IN A DA MUIE MAI PUNET MANA SI PE CATE O CARTE CA O SA AJUNGETI LA BALAMUC DE ATATA DAT DE MUIE JEGURILOR SI MAI FACETI PE ALTII PROSTI
ANONIM
22 Iul 2018

''MUISTI DIN TOATE TARILE UNITI-VA'' ca sa puteti rasturna pe 10 august Guvernul
@ANONIM
22 Iul 2018

Muisti sunt mata, tactu si tot neamul tau de ciumati rosii. Mai bine avorta ma-ta decat sa creasca un ciumat rosu , analfabet, prost si irecuperabil mental. Un parazit cu creerul spalat de haznaua 3 si closetul tv ghita fugaru.
@@ ANONIM
22 Iul 2018

SERIOS? SUSTINETI-VA URA CU ARGUMENTE PLUZIBILE MUISTILOR .SI IN ALTA ORDINE DE IDEI INVATA BOULE SA SCRII CORECT ROMANESTE se scrie MA-TA,,, TAC-TU... SI CREIERUL nu cum ai scris to oligofrenule V-ati tampit de la atata muie ;; MUISTI DIN TOATE TARILE UNITI-VA'' sa dati jos GUVERNUL
MUISTI GAY SI HOMALAI
23 Iul 2018

INcepand cu partidul lui SOROS si terminand cu Horestea
ANONIM
29 Iul 2018

JEGURI___PROSTI____astea-s expresiile unui mediocru care ar vrea sa fie sarmanul INTELECTUAL---insa fara sanse,
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...