2019-03-24 11:53


Florin Mituleţu-Buică, noul preşedinte AEP. Câte voturi a adunat omul susţinut de PSD

 |  16:04
Florin Mituleţu-Buică, noul preşedinte AEP. Câte voturi a adunat omul susţinut de PSD

Plenul Reunit al Parlamentului a votat, miercuri, prin vot secret, propunerea PSD, Constantin-Florin Mituleţu-Buică, pentru funcţia de preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente. Preşedintele AEP este desemnat pentru un mandat de 8 ani, care poate fi reînnoit o singură dată.

Au fost 252 ”pentru” şi 127 ”împotrivă” pentru Constantin-Florin Mituleţu-Buică, susţinut de PSD. Totodată, au fost 127 voturi ”pentru” şi 252 ”împotrivă” pentru Marian Muhuleţ, propunerea Opoziţiei.

Social-democraţii l-au susţinut pe secretarul general al autorităţii, Constantin-Florin Mituleţu-Buică, iar Opoziţia pe Marian Muhuleţ, vicepreşedinte AEP.

Florin Mituleţu-Buică a ocupat, până în prezent, funcţia de secretar general al AEP, iar Marian Muhuleţ este vicepreşedintele instituţiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-02-27

TAGURI: presedinte AEP, florin mituletu buica, voturi, PSD
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
27 Feb 2019

Mafia lsd si-a numit un ALI-BABA PENTRU URMATOARELE ALEGERI. CA DE OBICEI VOR VOTA MORTII IN TELEORMAN SI GIURGIU.
ANONIM
28 Feb 2019

@ Opinați că partidele din opoziție ar putea contesta constituționalitatea desemnărilor politice la conducerea AEP , ce ar putea influența imparțialitatea și obiectivitatea organizării și desfășurării alegerilor , cum probabil al putea zice și Liviu Dragnea despre dosarul referitor la organizarea referendumului în care a fost implicat ?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...