2018-12-15 16:21


Fost vicepremier se retrage din politică

 |  16:46
Fost vicepremier se retrage din politică

Daniel Chițoiu a decis să se retragă din politică. Fost vicepremier în Guvernul Ponta, fost ministru al Economiei și de Finanțe, Chițoiu este deputat ALDE.

"La acest inceput de an am luat decizia de a renunta la functia de secretar general ALDE si de a face pasii necesari retragerii din viata politica pentru perioada ce va urma, astfel incat sa pot dedica mai mult timpul activitatii profesionale. Nu mi-a fost usor sa iau aceasta decizie, dar am tinut cont de considerente de ordin personal atunci cand am decis sa fac acest pas.

Voi ramane un liberal, un om dedicat ideilor si principiilor de dreapta, un sustinator al ALDE si al proiectelor sale. Pentru a nu exista motiv de speculatie cu privire la gestul meu, va transmit ca a fost o hotarare unilaterala in urma careia am decis sa imi dedic mai mult timp activitatii in mediul privat. Raman membru ALDE si privesc cu incredere viitorul formatiunii noastre politice in fata alegerilor locale si parlamentare din 2016", a scris Chitoiu pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-11

TAGURI: vicepremier, ministru finante, daniel chitoiu, guvern ponta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...