2017-01-20 22:19

POLITICA


Fosta şefă a Loteriei, Liliana Mincă, s-a înscris în UNPR

 |  12:51
Fosta şefă a Loteriei, Liliana Mincă, s-a înscris în UNPR

Liderul interimar al organizaţiei de femei a Partidului Conservator, Liliana Mincă, fost preşedinte al Companiei Naţionale Loteria Română, s-a înscris joi în Uniunea Naţională pentru Progresul României, informează un comunicat remis Agerpres.

Potrivit sursei citate, Liliana Mincă va ocupa funcţia de vicepreşedinte al Departamentului Economie, Transporturi, Finanţe din UNPR.

Anunţul transferului politic a stârnit nemulţumirea fanilor pe pagina de Facebook a Lilianei Mincă. “RUŞINE! RUŞINE!!!!!!!!! FACI PARTE DIN PĂSĂRILE CĂLĂTOARE. NICI NU NE AŞTEPTAM LA AŞA CEVA DIN PARTEA DOMNIEI TALE. ÎNCĂ O DATĂ RUŞINE!! ASTA ÎN LOC SĂ-ŢI URĂM sărbători fericite”, i-a scris cineva pe pagina de socializare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-04-05

TAGURI: liliana minca, unprComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MIHAI
22 Dec 2011

Sa-ti fie rusine si-n SOMN doamna minca. Cand te-a instalat P.C. in fruntea loteriei ROMANE si incasai sume enorme drept salariu, nu te gandeai sa pleci la alt partid. Bine-a zis, cine-a zis ca politica este o foarte mare CURVA. Ce parere ai , ia uita-te in oglinda si vezi daca am dreptate.
METIN CERCHEZ
22 Dec 2011

fripturisti mafioti-sa fuga si sotul care e sef la pc constanta-securisti de rahat
VERA
22 Dec 2011

e normal, probabil portocaliii i-au promis sotului umflat de analfabetism, ca-l sustin la primaria mangalia- deci si gogosarul asta cretin a fugit sa-i numere izmenele reevaluatului gabita oprea- de tot rasul, iar isterica asta si-a gasit locul- asa ceva astia nu aveau!
SOCRATES
22 Dec 2011

eu zic ca PC ar trebui sa fie multumit. au scapat de o guraliva, o "parerista",gata sa-si dea cu parerea in domenii de care e complet straina!!! o alta rusine a politicii,o persoana fara coloana, ...un vierme !!! mars javra!
DAN ORADEANUL
22 Dec 2011

mai da' mari jigodii mai puteti fi! mai tii minte cand te facea lazarus la OTV "lily looseritza"? si voia sa filmeze o extragere la LOTO? ca peste o luna doua sa te vad la o emisiune la prima facand echipa cu....lazarus! si mai era pe acolo si minca. ooops, nici nu-ti mai stiu numele de fata!
DAN ORADEANUL
22 Dec 2011

sigur "intamplarea" are legatura cu minca ajuns primarul mangaliei! sper sa ti-o traga voiculescu rau de tot!
UN OM REVOLTAT
23 Dec 2011

Observati ce zambet sfidator si obraznic afiseaza doamna Minca? .Parca ar spune:HA HA HA ce bine ca v-am TRADAT.Asta-i specialitatea, mea ce mai vreti, miine ii voi trada si pe cei ce m-au primit in randurile lor. M-am uitat in oglinda dupa cum am fost sfatuita si m-am convins ca este adevarat cum se spune ca politica este o CURVA BATRANA SI URATA.
ALIN
23 Dec 2011

Loteria e la Oprea acum, asa ca cine vrea sa castige trebuie sa semneze contractul cu el. Si se pare ca nu duce lipsa de oferte si clienti! Minca stie ea ce face!
GABI
23 Dec 2011

Minca a ales responsabilitatea in defavoarea populismului si minciunii. Vor mai fi si altii care vor pleca din USL.
LAURENTIU
23 Dec 2011

Este de asteptat ca tot mai multi politicieni sa se indrepte catre UNPR intrucat este un partid cu un viitor politic de invidiat. Se anunta mari surprize la viitoarele alegeri daca UNPR continua in ritmul acesta.
JAN
23 Dec 2011

Vad ca de fiecare data dupa cate lupta pierduta in Parlament opozitia pierde cate un om important, in timp ce UNPR se intareste. Asta se datoreaza atat politicii dezastruoase dusa de liderii opozitiei dar si consecventei si seriozitatii liderilor unpr-isti. Acest partid a crescut incet dar sigur si sansele sale de reusita au crescut mult.
COSMA
23 Dec 2011

Nu mai este un secret pentru nimeni ca asecensiunea UNPR-ului este de-a dreptul fulminanta. Oamenii parasesc USL-ul pe buna dreptate, iar UNPR-ul este varianta cea mai buna.
DRAGONU ROZ
23 Dec 2011

Mult succes in noua functie politica. Liliana Mincă va ocupa funcţia de vicepreşedinte al Departementului Economie, Transporturi și Finanţe in cadrul UNPR
AMZIS
24 Dec 2011

E timpul ca partide ca UNPR sa-si faca loc pe scena politica. Cu asa garnitura de oameni politici, acest partid va avea un cuvant greu de spus la urmatoarele alegeri.

Adauga un comentariu

Random image