2019-02-21 22:31


Fostul ministru Victor Negrescu dezvăluie CULISELE demisiei sale

 |  23:46
Fostul ministru Victor Negrescu dezvăluie CULISELE demisiei sale

Fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene Victor Negrescu a vorbit, la Digi24, despre reacția premierului Viorica Dăncilă, care a spus că este dezamăgită de raportul MCV. De asemenea, el a explicat și de ce liderii PSD susțin că se încalcă suveranitatea României.

Victor Negrescu a dezvăluit că a avut discuții cu liderii PSD despre cum funcționează Uniunea Europeană.

„Eu nu dau lecții”, a spus Negrescu, moment în care moderatorul Cosmin Prelipceanu a spus că „trebuie, are nevoie”, pentru că a fost europarlamentar și „nu pricepe”.

„Fiecare are dreptul să aibă propria opțiune politică. Suveranitatea în interiorul UE înseamnă în primul rând să-ți exerciți atribuțiile ca și stat în limita competențelor pe care le ai conform tratatelor UE. Da, o parte din suveranitate se duce către UE și o parte către autoritățile locale (...) Suveranitate, subsidiaritate, sunt mai multe concepte și chiar sunt puse în prim plan de președinția Austriei”, a răspuns fostul ministru.

Întrebat dacă liderii PSD au înțeles acest lucru, el a răspuns: „Eu cred că e vorba despre opțiuni politice și le exprimă ca atare.”


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-11-15

TAGURI: victor negrescu, raport mcv, viorica dancila, ministru afaceri europene, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FBI
16 Noi 2018

DE AFACERI AMERICANE CINE SE OCUPA,,,??? FBI investighează sume uriașe de bani depuse de Gruparea Dragnea în bănci din America de Sud și Centrală! Sursa noastră spune că sumele depuse în bănci despre care vorbim depășesc în cazul Grupării Dragnea 50 de milioane de dolari!!! Departamentul de Stat a transmis avertismente discrete către toți oficialii americani care sosesc la București să evite, în măsura circumstanțelor, discuții tete-a-tete cu liderul PSD, sau discuții informale. Investigațiile FBI au la bază o plată suspectă către o firmă de lobby din SUA efectuată în numele lui Dragnea și PSD de către o entitate care pare a nu avea nicio legătură directă cu partidul de guvernământ și liderul acestuia. Sursa noastră spune că în anchetă apare și numele afaceristului decedat în avion, în Costa Rica, Costel Comana. Fost coleg al lui Dragnea și partener de afaceri imobiliare mai mult decât suspecte. Sursa noastră ne-a atras atenția că fiica lui Comana a vândut cu o grabă suspectă toate imobilele și terenurile achiziționate de tatăl său de la Dragnea. Informațiile apărute pe piața din România conform cărora agenți FBI le-ar fi interogat pe Udrea și Bica în Costa Rica nu ar fi false, spune sursa noastră. Se pare că cele două s-au folosit de aceeași rețea ca și Gruparea Dragnea pentru a transfera sume uriașe de bani în bănci din America de Sud și Centrală.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...