2019-02-22 23:05


FUZIUNEA partidului lui Băsescu cu UNPR, la mâna justiției. Care e DECIZIA

 |  19:31
FUZIUNEA partidului lui Băsescu cu UNPR, la mâna justiției. Care e DECIZIA

Vineri, 8 decembrie 2017, Curtea de Apel București a hotărât repunerea pe rol, după un an de zile, a procesului privind fuziunea dintre PMP și UNPR.

Noul complet de judecată, desemnat în urma autorecuzării completului anterior, a admis că în acest moment, conform Registrului Partidelor Politice, UNPR este un partid de sine stătător, este condus de fostul deputat Ion Răducanu, în calitate de președinte, și de fostul ministru Gabriel Oprea, în calitate de președinte fondator, şi este parte în proces.

De asemenea, tot azi, instanța de judecată a luat act de cererea de intervenție a tuturor celor 42 de președinți de organizații județene și 6 președinți ai organizațiilor de sector din București ale UNPR, care cer nulitatea Protocolului de fuziune încheiat între Valeriu Steriu și președintele PMP, Traian Băsescu.

În afară de aceste cereri, au mai formulat același tip de intervenții aproximativ 50 de membri UNPR. Următorul termen al procesului a fost stabilit pentru data de 19 ianuarie 2018.

"Este evident pentru toți cei interesați de soarta UNPR că această fuziune este compromisă, procesul este departe de a fi finalizat, iar cele două partide își desfășoară activitatea politică independent unul de celălalt. Mai mult decât atât, pe rolul Tribunalului București, cu termen tot în luna ianuarie 2018, este un alt proces în care UNPR cere nulitatea absolută a protocolului de fuziune, protocol încheiat în condiții de nelegalitate fără respectarea Statutului UNPR și a Legii Partidelor Politice", a declarat preşedintele UNPR, Ion Răducanu, pentru STIRIPESURSE.RO.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-08

TAGURI: curtea de apel, fuziunea, pmp, unpr, basescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SE (RE)UNESC JIGODIILE
08 Dec 2017

SI PE HARTIE! NU DEGEABA SE SPUNEA ACU 10 ANI CA UNPR-UL ESTE PARTIDUL SECURISTILOR PROMOVAT DE CHIORU ! ESTE ILEGAL SI NEDREPT SA ACCEPTI TU, CA INSTANTA CURVASARIILE-ASTEA POLITICE PENTRU A DEVENI DIN CE IN CE MAI MULTI! IN PRIMUL RAND CA , CEI CARE I-AU VOTAT, I-AU VOTAT S E P A R A T, NU LA GRMADA! IAR CEEA CE EI FAC ACUM, ARATA D E B E R D E I Z A R E A POLITICA CARE ”SERVESTE” POPORUL ROMAN DE PE CENTURA PARLAMENTULUI, CARE-I CEA MAI MARE CURVA -PROASTA, SUFICIENT DE CUTRA SI REA - DIN DITAMAI BORDELUL COSTISITOR NUMIT IRONIC CASA POPORULUI!
LEVST.
08 Dec 2017

UNPR este un partid de sine stătător, este condus de... și de Gabriel Oprea, în calitate de președinte fondator..."______------______ce poate fi mai ilustrativ pentru genocidul prepetuu din Romania-supevizat de slanina ranceda a Sibiului, comandant si al fortelor armate- decat un general CRIMINAL, care si la peste un an(de la crima) este in libertate si traieste in lux, si inca este sef de partid care-cica- reprezinta romanii...
LEVST.
08 Dec 2017

"...Recent, deşi era membru al unui partid politic cu legături in servicii, Cristian Mihai Dide a iniţiat demersurile pentru constituirea unui nou partid politic, iar ieri, 8 decembrie 2017 a primit din partea Justiţiei OK-ul pentru înscrierea acestei formaţiuni politice...“Revoluţionarul” Dide a fost până de curând membru al partidului Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor (PACT), o formaţiune politică “balama”, fondată de Sebastian Burduja –..."„Vârful de lance al serviciilor vechi şi noi” – Legături periculoase între PACT, CAESAR, MAE, PNL, Cotroceni şi mişcări … “civice”..."sebastian burduja ste preşedinte de partid şi fiul unui personaj extrem de interesant! Si, nu în ultimul rând, un apropiat al unor politicieni influenţi, printre care se numără președintele Klaus Werner Iohannis şi fostul premier Dacian Cioloş...."Tatal sau, marinel burduja este un fost lucrător în comerţiul exterior înainte de 1989 (!!!), ales primar şi apoi deputat afiliat FSN în 1990. Retras la scurt timp din Parlament, Marcel Burduja a înfiinţat la Piatra Neamţ filiala locală a Bancorex (moştenitoarea Băncii Române de Comerţ Exterior – BRCE , înfiinţată de comunişti în anul 1968 şi devalizată apoi de securişti), pentru ca, între 1994 si 1996, să fie numit vicepreşedinte Bancorex la nivel naţional..." ____---____„banditii noi si vechi”, Romania va fi distrusa, este implacabil, exceptie , daca se ia in calcul BOMBA ATOMICA in politic si administratie, adica 5-6-7 MII de indivizi angrenati in politic si adminstratie, inchisi pentru minim 10 ani, cei 20-25 din varf executati-legal- in public, confiscarea integrala a averilor acestora(minim 250 MILIARDE euro) si intoarcere la Monarhie, numai cu aport Englez…
GOGU
09 Dec 2017

Frumoasă poza ați postat !!!... este perfecta ptr IGNATUL ce se apropie !!!!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
09 Dec 2017

UNPR adica partidul izmenarilor din BORDELUL lui UDREA
@ GOGU
09 Dec 2017

OARE NU AU SORICIUL PREA TARE ??? HIHIHI
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...