2018-12-14 17:44


Gabriel Oprea a demisionat din Guvern. Demisia, datată 6 noiembrie

 |  14:36
Gabriel Oprea a demisionat din Guvern. Demisia, datată 6 noiembrie

Gabriel Oprea a demisionat din funcţia de vicepremier şi ministru de Interne, demisia sa ajungând la Biroul permanent al Senatului şi fiind datată 6 noiembrie.

"Am luat și noi act, din partea Guvernului, de această demisie adresată premierului interimar, demisia din funcția de viceprim-ministru pentru securitate națională și din cea de ministru de Interne și (...) delegarea atribuțiilor domnului secretar de stat Ilie Botoș. Demisia este din 6 noiembrie și are rezoluția favorabilă a premierului interimar", a afirmat vicepreședintele Senatului Ioan Chelaru, potrivit Agerpres.

Senatorul a mai spus că este posibil ca demisia "să nu fi apărut în Monitorul Oficial, iar președintele să nu fi emis decretul respectiv".

"E o chestiune care ține de formalism și cred că astăzi Administrația Prezidențială va emite și decretul respectiv", a completat senatorul Ioan Chelaru.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-09

TAGURI: gabriel oprea, demisioneaza, guvern, demisie, dateaza, 6, noiembrie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PETRACHE LUPU
09 Noi 2015

Trebuia sa plece de mult nu sa stea atata si sa faca de rusine Romania pentru incapatanarea lui.La noi in tara nu o sa vedem noi niciodata ca un parlamentar sau un ministru sa isi dea demisia imediat din cauza unei prostii,deoarece la noi inca nesimtirea este la rang inalt.
HMMM.....
10 Noi 2015

GABRIEL OPREA AGENT RUS IN ARHIVELE sovietice : Nota trimisa la Moscova de ambasada rusa dela Bucuresti, referitor la mineriade. " Legatura dintre Magureanu si Miron Cosma este facuta de G. Oprea (omul nostru ) " El este consilierul sefului sindicalist. .......Exista o legatura telefonica intre noi ( ambasada rusa N.A ) si Cosma. ATENTIE : Amintesc ca Radio Moscova a anuntat venirea ortacilor , cu doua zile inainte de eveniment !!! Va urma Informatie a Ambasadei Franceze -Bucuresti catre Paris. Serviciul francez : 128 de morti ingropati in cimitirul Straulesti Numarului de demonstranti ucisi de mineri sau de autoritatile regimului Iliescu.
MAJORITATEA SURSELOR
10 Noi 2015

noastre indica o cifra situata intre 100 si 150 de persoane care si-au pierdut viata in evenimentele tragice din 13-15 iunie 1990. Urme ale crimelor comise atunci (decese prin impuscare, tortura, lovire etc.) mai pastreaza cimitirul Straulesti, unde au fost ingropate, , 128 de cadavre. ......... Cimitirul Straulesti era identificabil ca loc de veci prin cateva zeci de cruci, unele inscriptionate cu "necunoscut". LE FIGARO : ILIESCU, COSMA,MAGUREANU,ROMAN SI VICE PREMIERUL OPREA CARE VA FI IN CURAND INCULPAT....INCHISOARE PE VIATA ! "Este posibil sa fi sosit ceasul pentru ca Ion Iliescu, omul care a dirijat Romania timp de 11 ani, sa dea socoteala" pentru "rolul deosebit de echivoc" pe care l-a jucat in "expeditia punitiva", convocata in iunie 1990, anunta prestigiosul cotidan francez "Le Figaro", in editia sa electronica de joi, citand acuzatiile de care este pasibil fostul sef de stat roman in dosarul mineriadelor. Protestele Opozitiei "s-au soldat, oficial, cu sase morti si cateva zeci de raniti, insa, mai verosimil, daca e sa dam crezare surselor medicale, cu nu mai putin de 60 de morti si peste 740 de raniti," reface "Le Figaro" bilantul victimelor mineriadei din 1990, precizand ca "majoritatea acestora au fost ingropate la adapostul noptii care a urmat evenimentelor tumultoase in cimitirul Straulesti, in apropiere de Bucuresti." GABRIEL OPREA A BATUT ,SCHINGIUIT SI UCIS ! EL NU ESTE LA PRIMA CRIMA ! ROMANILOR LI SE ACUNDE ADEVARUL !
ANONIM
10 Noi 2015

Bomba bombelor : Oprea EMINENTA CENUSIE A MINERIADELOR : OPREA MAIOR DE SECURITATE ! COSMA : OPREA A FOST TRIMIS DE SERVICII LINGA MINE ! A FOST CONSILIERUL MEU....OMUL DE LEGATURA CU BUCURESTIUL ! Sursa citată a precizat că la acea vreme, din câte știe el, Oprea nu avea și alte activități, însă nu exclude posibilitatea ca actualul ministru al Afacerilor Interne să fi fost adus lângă el de anumite servicii. ”A fost un om la care țin foarte mult, profesorul universitar Neagu mi l-a recomandat ca un tânăr de perspectivă. M-a invitat la el acasă și i-am spus: „da, domnule, ce știi să faci?” ..............și l-am pus președinte pe relația cu Bucureștiul Bineînțeles că mai făcea și alte servicii”, a completat Miron Cozma. Sursa citată a precizat că la acea vreme, din câte știe el, Oprea nu avea și alte activități, însă nu exclude posibilitatea ca actualul ministru al Afacerilor Interne să fi fost adus lângă el de anumite servicii la ordinul lui Iliescu ! NU MIRON COSMA A FOST SEFUL MINERILOR CI GABRIEL OPREA CARE TRANSMITEA ORDINELE DELA BUCURESTI ! Va urma ATENTIE ROMANIA !
FOTO:
10 Noi 2015

http://3.bp.blogspot.com/-gPWCqVFAp3o/Vi_NfLnZwjI/AAAAAAAACkU/fC3g8F-IT4E/s1600/s560x316_06-07-evz-Cozma-Miron-mineriada-SITE_e1bba380b2.jpg
Random imageUltimele stiri


loading...