2019-03-25 22:33


Gabriel Oprea: Nu îmi este frică de nimeni şi de nimic...

 |  15:03
Gabriel Oprea: Nu îmi este frică de nimeni şi de nimic...

Senatorul Gabriel Oprea a declarat, marţi, că este un om care a ajutat Justiţia şi nu îi este frică de nimeni şi de nimic atât timp cât ştie că este nevinovat. Acesta a ţintu să precizeze că nu a cerut nimic în plus faţă de ceilalţi miniştri de Interne.

"Le-am spus colegilor (din Comisia juridică a Senatului — n.r.) că am trimis o scrisoare Parlamentului prin care cer să merg la Parchet, la DNA, ca să aflăm adevărul. Nu am spus faptul că, în momentul când am fost numit ministru de Interne, era un mecanism care era deja format, era un plan de măsuri. Nu am cerut nimic în plus — mă refer la coloane — față de ceilalți miniștri de Interne. (...) Sunt un om care a ajutat Justiția și nu mi-e frică de nimeni și de nimic atât timp cât știu că sunt nevinovat. Cine muncește, poate, mai și greșește. Asta le-am spus", a declarat Gabriel Oprea, la finalul ședinței Comisiei juridice a Senatului, potrivit Agerpres.

Fostul ministrul a mai spus că înțelege "jocurile de putere".

"Sunt un om care, în toate funcțiile, a respectat legea. Sunt și om politic și înțeleg foarte bine jocurile de putere. (...) Ca om politic înțeleg exact situația în care mă aflu și înțeleg foarte bine tot ceea ce înseamnă momentul acesta politic", a susţinut Gabriel Oprea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-02
Citeste si:
Cazul Gabriel Oprea ar putea fi dezbătut miercuri în plenul Senatului
UPDATE. Aviz favorabil de la senatorii jurişti pentru urmărirea penală a lui Gabriel Oprea
Cazul privind urmărirea penală a lui Gabriel Oprea, dezbătut de senatorii jurişti

TAGURI: gabriel oprea, nu, este, frica, nimeni, nimic
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MILITARU
02 Feb 2016

Nu îmi este frică de nimeni şi de nimic... zici tu IZMENARE pretins academician, dar MAFIOTII tai nu mai sunt la toate butoanele si s-au incurcat ca le e frica si lor ca-i tragi dupa tine in beciul domnesc. Ia sa vezi cum nu o sa te mai cunoasca ILIE BOTOS si nici cei din academia piratilor ASSN-Academia de Stiinte ale Securitatii Nationale unde este o adunatura de debusolati.
MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
02 Feb 2016

Uitate in ochii oamenilor . Erai seful Doctorilor Academiei Infractorilor cu Grade , Bastane - Babarosule .
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...