2019-02-19 23:13


Gabriel Oprea pregătește o nouă LOVITURĂ: ”Vom participa la europarlamentare și la PREZIDENȚIALE”

 |  17:06
Gabriel Oprea pregătește o nouă LOVITURĂ: ”Vom participa la europarlamentare și la PREZIDENȚIALE”

Uniunea Naţională pentru Progresul României va participa la alegerile europarlamentare şi prezidenţiale de anul viitor, a anunţat sâmbătă preşedintele fondator al formaţiunii, Gabriel Oprea, citat de Agerpres.

El a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Iaşi, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al partidului, că „de principiu” UNPR va merge singur în alegeri, însă nu exclude nici posibilitatea unei alianţe.

„Vom participa la europarlamentare. Sperăm într-un rezultat bun. Vom pune umărul la prezidenţiale pentru un preşedinte care este cel mai bun pentru România, iar la alegerile din 2020 să facem o figură bună la locale şi să intrăm din nou în Parlamentul României”, a spus Oprea.

El a subliniat necesitatea finalizării litigiului dintre UNPR şi Partidul Mişcarea Populară, dar şi demararea unor acţiuni pentru readucerea în partid a foştilor membri.

„Trebuie să ne rezolvăm problema juridică cu PMP. Noi sperăm pe cale amiabilă. Dacă nu... legea şi o sentinţă ne va da dreptate, fiindcă chiar avem dreptate. (...) Este nevoie să ne aducem înapoi membrii de partid, am avut sute de mii de membri de partid, să îi convingem să revină înapoi la UNPR, să revină şi să vină la noi foarte mulţi patrioţi români, oameni de valoare, aşteptăm militarii în rezervă, poliţişti, jandarmi, pompieri pentru care ne-am bătut şi ne batem pentru drepturile lor, iar cei activi să ne urmărească proiectele şi să ne voteze”, a adăugat Oprea, citat de Digi24.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-29

TAGURI: gabriel oprea, alegeri, unpr, europarlamentare, prezidentiale
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


IZMENAR ACADEMICIAN
29 Sep 2018

DA Gabriel Oprea pregătește o nouă LOVITURĂ: ”Vom participa la europarlamentare și la PREZIDENȚIALE” ORGANIZATE IN PENITENCIARE......
HOTULE
29 Sep 2018

BANDITUL HOT SI DRIBLOR AL JUSTITIEI SI GRADELOR DIN ARMATA . OBTINUTE PRIN TRADARE
CâTA IPOCRIZIE
29 Sep 2018

Acest paranoic se viseaza iar ''balama'' la conducerea Romaniei. Oare SE VOR GASI CRETINI CARE SA-L VOTEZE PE ACEST SIMBOL AL HOTIEI SI AL PLAGIATULUI ROMANESC ? CRED CA DA...!
ANONIM
29 Sep 2018

NEPOTUL LUI IORDANESCU MERITA CITEVA COPITE
GEAL CONSERVA
30 Sep 2018

Un magistrat de la Curtea Militară de Apel (CMA) acuză imixtiunea lui Oprea, în actul de justiție. El susține că sunt mai mulți judecători de la CMA, revoltați de modul de soluționare al unor dosare, de către instanța militară. Magistratul menționat afirmă că dosare în care figurează generali, șefi de servicii secrete, ajung la aceiași doi judecători ai CMA, Gheorghe Manea și Cezarian Buga care le masluiesc.Cand Izmenarul Oprea G pretins academician si-a luat doctoratul cu MILOAGA era SLUGA lui MIRON COZMA si acesta la randul sau era prieten (il tinea de avocat) cu prof. univ. NEAGU de la catedra de drept penal a Universitatii Bucuresti nu-i trebuia atunci calitatea de om politic sau de parlamentar izmenarului.Asa ca acuzatia de PLAGIAT pt doctorat e reala, CERTA si sigura (confirma Marian Popescu, preşedintele Comisiei de Etică a Universităţii din Bucureşti ce are competenta consolidata). In cazul sau e vorba de o dubla acuzatie: atat de plagiat, cat si de parcurs doctoral ilegal. Lipsa de inteligenta si reaua credinta privind BIOGRAFIA pe care le-a dovedit in “interesul sau national” (notiune pe care a reusit aceasta CENTURA de CALTI a armatei romane sa o terfelesca si sa o banalizeze) sunt relevante in putinele documente semnate inclusiv in CV. De ce ar fi secretizat TEZELE de doctorat “coordonate” de el FISIITUL IN CIZME MILITARE si acordate abuziv daca nu avea nimic de ascuns.Izmenarul pretins academician nu poate DISCERNE pt a realiza faptul ca, Consiliului Naţional de Etică din Ministerul Educaţiei (compus din impostori sau semidocti ca el) este o adunatura data de interese meschine ce intruchipeaza o struto-camila de sorginte POLITICA si prin urmare este NUL de drept.
ANONIM
30 Sep 2018

CINE ESTE de fapt GABRIEL OPREA – este o creatura biologica fara IDENTITATE nu se cunoaste locul nasterii lui si numele parintilor sai, este cuscru cu DANUT Tudor – fost secretar general adj. la MAI, cumatru cu PONTA W.C-turcesc si cu socrul sau RASPOPITUL Sarbu Ilie, a absolvit în 1983 cursurile şcolii militare de ofițeri de intendenţă-profil izmene de la Sibiu, 10 ani mai târziu a trecut în rezervă la cerere cu gradul de căpitan deoarece i se intocmise dosar penal pt ca a furat de la M.Ap.N doua scari de bloc cu zeci de apartamente cu alti excroci (Puiu Iordanescu) care acum hoinaresc in randul politicienilor si oamenilor de afaceri fraudisti din Ro (a burgheziei comuniste). In mod abuziv si ilegal a fost reactivat la începutul lui 2001, de catre PSD-ul condus de Iliescu Ion ca recompensa pentru ceea ce facuse in timpul revolutiei si mineriadelor, cand si-a luat in primire sefia MAFIEI lui NASTASE A. La sfârşitul aceluiaşi an 2001 a fost avansat ABUZIV tot pentru a fi recompensat la gradul de general direct de la gradul de capitan(r). Până în 2002 a fost secretar de stat și președinte al Administrației Naționale a Rezervelor Statului unde a praduit rezervele statului de s-au speriat subordonatii lui multi dinte ei si-au dat demisia din functiile de raspundere detinute atunci de teama de a nu fi complici. Între 2002 și 2003, a fost prefect al municipiului București cand si la numit subprefect pe intendentul (coleg de izmene) CUCUTENCU Ion ajuns sef la Audit Public intern la MAI cu ajutorul sutelor de kg de icre negre si sturioni carati de la Tulcea la Bucuresti. Cu ocazia acestei functii izmenarul si-a insusit in mod abuziv mai multe imobile si spatii comerciale din Buc. Tot ILEGAL a primit si a doua stea de general , iar între anii 2003 și 2004 a fost ministru delegat (ARANJOR cu terenurile si padurile) pentru Administrația Publică, în Ministerul Administrației și Internelor. Gabriel Oprea a “fost ales” deputat de Ilfov în 2
ANONIM
30 Sep 2018

Gabriel Oprea a “fost ales” deputat de Ilfov în 2004, în 2008 şi în 2012 unde a devenit mare MOSIER (detine zeci de hectare intra si extravilan),. A primit pentru INALTA TRADARE a treia stea de general la 1decembrie 2008. În perioada 23 decembrie 2009 – 7 mai 2012 a fost ministru al Apărării Naționale, mai întâi în guvernul Boc 2 și apoi în cabinetul Ungureanu ocazie cu care a comis infractiuni multiple si continue privind avansarile abuzive in grad militar si ordonand sefilor de Centre militare judetene sa elibereze adeverinte cu venituri salariale impuse de el pentru recalcularea pensiilor, existand astfel mii de pensii militare mai mari decat cel mai mare salariu/venit lunar obisnuit, norman, obtinut in perioada de activitate a cadrelor respective. Toate aceste anomalii si ilegalitati au fost comise cu scopul de inavutire si de crestere a nr membrilor din UNPR (o adunatura de ramasite umane). Declaratia sa de avere este una ca de nabab (fara sa dezvolte mari afaceri decat una de tip mafiot cu suedezul Julian RosengrenVisby pe care l-a tepuit) arata ca perioadele de acumulare fara limita si de avansare ILEGALA in grade profesionale, corespund cu cele in care a ocupat diverse functii publice ceea ce ii confera in continuare si in prezent IZMENARULUI statutul de “Capo di tutti capi “. In timpul mineriadei din Bucuresti geal Ioniţă Botoș, șeful comandamentului Serviciilor Armatei, s-a ocupat pe 14 iunie 1990 cu încazarmarea, echiparea și hrănirea a circa 990 de mineri în două unităţi militare ale MApN de pe şoseaua Olteniţei din Bucureşti. Ajutoarele sale de nadejde au fost locotenenţii majori izmenarul pretins academician Gabriel Oprea şi veselaru -spalator de blide - Eugen Bejinariu, amindoi au condus asa zisi mineri la adresele partidelor politice istorice si alte locatii din Bucucureasti si ambii au devenit parlamentari pt “serviciile” criminale facute imotriva normalitatii. Tot cu ocazia mineriadei sediul
ANONIM
30 Sep 2018

Tot cu ocazia mineriadei sediul Asociaţiei „21 Decembrie” din Bucureşti a fost luat cu asalt de 60 de ortaci, doar 4-5 dintre ei fiind mineri, restul cadre ale Batalionului 404 aparţinând DIA, echipaţi în mineri, cu căşti, lămpaşe şi bate, toate furnizate de locotenenţii majori izmenarul Gabriel Oprea şi veselaru Eugen Bejinariu, din dispoziţia geal Ioniţă Botoș, șeful comandamentului Serviciilor Armatei. Drept urmare a serviciilor făcute lui Ion Iliescu pe timpul mineriadelor din 1990-1991, Ilie Botoş peste noapte a fost facut magistrat militar de către unchiul său geal Ioniţă Botoș. În 2002 procurorul militar Ilie Botoş a fost numit si procuror șef-adjunct la Parchetul Naţional Anticorupţie. În 2003, la vârsta de 38 de ani, a fost avansat la gradul de general de brigadă pt ca a OBSTRUCTIONAT Dosarele REVOLUTIEI si MINERIADEI.(fără să fi urmat măcar cursurile unei şcoli militare de ofiţeri) şi totodata a fost numit procuror General al României, funcție pe care a ocupat-o până în 2006.A a fost consilier a lui Ponta V V si om de taina a vicelui izmenar Oprea G care l-a numit secretar de stat la MAI militarizand institutia si deviind mersul firesc al democratizarii acesteia. FAPTE PENALE ale IZMENARULUI Oprea Gabriel comise, in perioada 2012-2014 din functia de vicepremier (fara portofoliu) al Guvernului cumatrului sau PONTA V.V., ministru interimar si ministru la MAI, datorita caracteristicilor sale comportamentale de om alunecos, ambiguu, ascuns ori confuz de tip MAFIOT, prin abuz, necunoastere sau neglijenta, care au produs mari prejudicii si perturbatii in functionarea STATULUI de DREPT respectiv a sistemelor, judiciar si de ordine publica pot fi concretizate prin: - Aducerea in subordinea Guvernului a D.G.I.P.I. din cadru M.A.I. si organizarea la nivel de departament a acestei structuri conduse de un secretar de stat numit de cine altcineva decat de responsabilul pe domeniu, desi era fara portofoli
ANONIM
30 Sep 2018

Daca in tarile U.E nu exista cazuri in care un serviciu de informatii operative (judiciare) sa fie subordonat unui om politic cu atat mai putin este normala subordonarea directa guvernului, deoarece nu permite asigurarea principilui separatiei puterilor in stat (cea judiciara de cea executiva si implicit de cea politica); - Tentative esuate, de a extinde in mod nejustificat si aberant competentele DGA din cadrul MAI si asupra unor structuri administrative cunoscandu-se public in tara si afara unele conflicte de competenta materiala existente deja intre D.N.A. si D.G.A ceea ce a fost o “gafa” cu riscuri mari imputabila tot vicepremierului –fara porofoliu - Propunerea de a trece STS din structura CSAT in cea a MAI este un atac fara precedent la siguranta nationala ca urmare a lipsei de viziune, logica si ratiune umana de nivel intelectual superior “nici un IDIOT din lumea asta nu omoara vaca daca da lapte stricat ci ii aplica tratamentul medical necesar pentru insanatosire” supune un vechi proverb romanesc; - Lipsa reusitei interventiei normale din muntii Apuseni, in cazul catastrofei aviatice cu pilotul IOVAN se datoreaza in primul rand lipsei de norme si neexercitarii unor aplicatii specifice, lipsei de reactie si de (pre)viziune imputabile tot IZMENARULUI ca vicepremier. Functiile managementului public sunt; previziunea, organizarea, coordonarea, antrenarea si control-evaluare-reglare pe care “geal conserva” nu le poate intelege cu cei 1,5 neuroni ai sai; - Dispunerea in mod abuziv si in acelasi timp hilar de catre izmenarul ministru interimar si vicepremier a constituirii, Celulei de Criza la nivelul MAI in cazul disparitiei elevei IULIEI IONESCU pe motivul ca tatal acesteia are o functie importanta la firma IVECO si este in relatii foarte apropiate cu EL, desi la nivel national sunt sute de asemenea cazuri de disparitii de persoane. - Numirea lui Ilie Botos ca si consilier la Guvern al unui vicepremier fara portofoliu si apoi
ANONIM
30 Sep 2018

- Numirea lui Ilie Botos ca si consilier la Guvern al unui vicepremier fara portofoliu si apoi ca secretar de stat cu grad militar desi MAI este o institutie demilitarizata staful si aparatul sau central au in componenta “personal cu staut special” si contractual; - Ca vicepremier IZMENARUL Oprea Gabriel l-a reangajat pe cumnatul sau rezervistul VALERIU MICUT ca secretar de stat sef al Departamentului de Politica de Aparare si Planificare din MApN ; - Izmenaru Oprea.G. ca vicepremier fara portofoliu si-a angajat in mod abuziv fiica Ana Maria Tudor la ASF, ca sa participe si el la impartirea cascavalului, cu toti mafiotii din politica romaneasca, de unde incaseaza necuvenit sume mari in euro (fara a avea meritele cuvenite pregatirea si experienta necesara in domeniu financiar-bancar) in detrimentul unei populatii pauperizate. La aceste abuzuri si anomali comise in managementul sistemului de ordine si siguranta publica mai pot fi adaugate si alte relatii, care compromit obiectivitatea, oportunitatea si calitatea actului de dreptate si justitie, cum sunt cele de cuscrie, cumnatie, verisorie, colegi de promotie (consilierii lui la MAI sunt toti intendenti izmenari si chilotari)si de afaceri necurate ce exista intre exponenti din structurile sistemelor de ordine publica, judiciar si a celui politic cu repercursiuni grave asupra normanitatii din societatea romaneasca.
IZMENAR ACADEMICIAN
01 Oct 2018

Cand Izmenarul Oprea G pretins academician si-a luat doctoratul cu MILOAGA era SLUGA lui MIRON COZMA si acesta la randul sau era prieten (il tinea de avocat) cu prof. univ. NEAGU de la catedra de drept penal a Universitatii Bucuresti nu-i trebuia atunci calitatea de om politic sau de parlamentar izmenarului. Asa ca, acuzatia de PLAGIAT pt doctorat e reala, CERTA si sigura (confirma Marian Popescu, preşedintele Comisiei de Etică a Universităţii din Bucureşti ce are competenta consolidata). In cazul sau e vorba de o dubla acuzatie: atat de plagiat, cat si de parcurs doctoral ilegal. Lipsa de inteligenta si reaua credinta privind BIOGRAFIA pe care le-a dovedit in “interesul sau national” (notiune pe care a reusit aceasta CENTURA de CALTI a armatei romane sa o terfelesca si sa o banalizeze) sunt relevante in putinele documente semnate inclusiv in CV. De ce ar fi secretizat TEZELE de doctorat “coordonate” de el FISIITUL IN CIZME MILITARE si acordate abuziv daca nu avea nimic de ascuns.Izmenarul pretins academician nu poate DISCERNE pt a realiza faptul ca, Consiliului Naţional de Etică din Ministerul Educaţiei (compus din impostori sau semidocti ca el) este o adunatura data de interese meschine ce intruchipeaza o struto-camila de sorginte POLITICA si prin urmare este NUL de drept.
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...