2019-04-19 19:45


Gabriel Oprea se retrage din viața politică

 |  12:54
Gabriel Oprea se retrage din viața politică

Fostul vicepremier, cercetat de DNA în două dosare, a anunțat că se retrage din viața politică anul acesta, la finalul mandatului său.

”În politică este important să rămâi fidel propriilor principii. Pe această idee s-a bazat apariția UNPR pe scena politică. Timp de aproape 6 ani am condus UNPR respectând aceste principii. La Putere sau în Opoziție, am făcut ceea ce a fost bine pentru România și nu ceea ce a fost util pentru mine sau pentru partid. UNPR a sprijinit România în ultimii 6 ani și a asigurat stabilitate politică, într-o perioadă economică grea la nivel mondial. UNPR a susținut guverne fără să negocieze avantaje și privilegii. Singurele condiții pe care le-am pus partenerilor noștri au fost legate de protejarea drepturilor cetățenilor români și în special ale militarilor și de tratarea cu responsabilitate a tuturor aspectelor ce țin de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională.

Pentru a respinge toate scenariile ireale care se fac în legătură cu activitatea mea politică, vă anunț că am decis ca drumul meu să se despartă de cel al UNPR și să devin senator independent. Am decis, de asemenea, ca la finalul acestui mandat al Parlamentului să mă retrag din politică.” a anunțat pe Facebook senatorul UNPR.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-08-08

TAGURI: gabriel oprea, senator, unpr, politică
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
01 Iul 2016

DOAMNE AJUTA....SA SCAPAM DE HIENELE ASTEA CU BOTURILE PLINE DE SANGE
TANCHISTUL
01 Iul 2016

MAFIA JUDICIARA TE-A LASAT DIN BRATE IZMENARULE pretins academician.AR FI BINE SA TE DUCA pe viata UNDE-TI ESTE LOCUL la GHERLA, la JILAVA sau poate chiar la BALACEANCA, DUPA CE STATUL isi VA RECUPERA CAT AI PUTUT TU FURA INTR-O VIATA DE OM.Dupa ce CA ai numai 1,5 neuroni mai ai ADN de HOT si BANDIT sau de HAIDUC.
PROCURORUL DE SERVICIU
01 Iul 2016

IZMENARE VEI AVEA UN DOSAR(E) PENAL BETON REFERITOR LA CEEA CE AI FACUT TU CU OBTINEREA ILEGALA A TITLURILOR SI GRADELOR TALE MILITARE, DAR SI ALE ACOLITILOR TAI ,ETC.
MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
01 Iul 2016

JEGUL LUI NIRO , UDREA , COCOS , ARABOI , CHINEZI , TIGANI , DIN VOLUNTARI . SA FI BLESTEMAT DE TARA SI POPOR , HOTULE GENERALISIM MAFIOT , CARE IN GASCA CU ACADEMIA GURELOR ALBE AI FACUT 5000 DE ACADEMICIENI PE AN , LUND DIN PENSI LA AMARITI MUNCITORI . SA FI BLESTEMAT TIGAN BORIT .
CONSTIINTA STRICATA
01 Iul 2016

Am spus de mult , ca fura , ciordeste , cam mult si din aceasta cauza nu are curaj sa se uite in ochi oamenilor . Un jeg de om , care a furat in interesul nationan si pensi babane pentru mafia lui de academicieni , de la oameni munci amariti .
COSMA RACOARE
02 Iul 2016

PENTRU MODUL CUM A APARAT IZMENARUL ORDINAR INTERESUL NATIONAL TREBUIE CAT MAI CURAND SA-I FIE LUAT CAPUL CA LUI MIHAI VITEAZU SI PASTRAT IN TR-O BUDA DE LA BALACEANCA.
Random imageUltimele stiri


STARBAG