2018-10-23 01:54


Gabriel Oprea spune dacă se alătură fundaţiei lui Victor Ponta

 |  15:02
Gabriel Oprea spune dacă se alătură fundaţiei lui Victor Ponta

Președintele UNPR, Gabriel Oprea a declarat, joi, referitor la posibilitatea de a se alătura proiectului iniţiat de Victor Ponta, că principala sa fundaţie este Uniunea Națională pentru Progresul României.

''Cred că mi-am făcut datoria față de România în toate funcțiile pe care le-am avut. Îl cunosc pe Victor Ponta. Este un premier care și-a făcut datoria. Cred că principala mea fundație este UNPR. (...) Preocupările mele și ale colegilor mei se îndreaptă spre UNPR și spre securitate și prosperitate, către România. Chiar dacă câștig sau chiar dacă pierd, întotdeauna mă țin de cuvânt'', a afirmat Gabriel Oprea, fiind întrebat dacă a primit o invitație de a se alătura proiectului inițiat de fostul premier Victor Ponta, transmite Agerpres.

Judecătoria sectorului 5 dezbate joi cererea de înființare a Asociației "Black Sea Regional Cooperation Projects 2020", condusă de Victor Ponta. Vicepreședinții acestei asociații ar urma să fie foştii miniştri Nicolae Bănicioiu și Daniel Constantin.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-14

TAGURI: gabriel oprea, alatura, fundatie, victor ponta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
14 Ian 2016

CEI DOI JOSNICI SUNT NISTE "BANDITI POLITICI" CARE AU BATJOCORIT UN POPOR. IZMENARUL A MAI TERFELIT SI NOTIUNEA DE "INTERES NATIONAL".Trebuie reeducati vreo 15 ani la GHERLA.
ANONIM
14 Ian 2016

Dupa cate INFRACTIUNI a comis Gabriel Oprea poate spune si dacă se alătură celor de la Poarta Alba sau celor de la Gherla.
Random imageUltimele stiri


loading...