2018-12-17 20:09


Gabriel Oprea: Sunt nevinovat. Viața politică presupune riscuri, inclusiv de a deveni o victimă

 |  13:39
Gabriel Oprea: Sunt nevinovat. Viața politică presupune riscuri, inclusiv de a deveni o victimă

Senatorul Gabriel Oprea a declarat, luni, că se consideră nevinovat în legătură cu acuzațiile pe care i le aduc procurorii DNA. Fostul ministru a ţinut să precizeze că „viața politică presupune riscuri, inclusiv de a deveni o victimă colaterală în luptele pentru putere purtate de unii sau alții”.

”Am respectat legile țării în toată activitatea mea și voi continua să le respect. Mă consider nevinovat și se va confirma mai devreme sau mai târziu. Este obligația profesională a procurorilor să verifice orice suspeciuni legate de posibile încălcări ale legii, dar, după cum au precizat procurorii DNA în comunicat persoana beneficiază de prezumția de nevinovăție. Am sprijinit justiția și activitatea DNA pe tot parcursul activității mele politice și voi continua să sprijin aceste instituții ale statului. Pe de altă parte, consider că am aceleași drepturi și libertăți în fața justiției ca orice al român. Voi susține demersurile pentru aflarea adevărului, dar îmi voi apăra drepturile, uzând de mecanismele aflate la dispoziția oricărui cetățean”, a afirmat Gabriel Oprea, potrivit b1.ro.

Fostul ministru a ţinut să precizeze că „viața politică presupune riscuri, inclusiv de a deveni o victimă colaterală în luptele pentru putere purtate de unii sau alții”.

„Viața politică presupune riscuri, inclusiv de a deveni o victimă colaterală în luptele pentru putere purtate de unii sau alții. Nu regret deciziile politice și nu-mi voi schimba principiile”, a subliniat Gabriel Oprea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-25
Citeste si:
REACŢIA preşedintelui Senatului după ce DNA a cerut încuviinţarea urmăririi penale a lui Gabriel Oprea
Ce spune Eugen Nicolicea despre numărul mare de deplasări însoţite ale lui Gabriel Oprea
UPDATE. DNA cere încuviinţarea urmăririi penale faţă de Gabriel Oprea

TAGURI: gabriel oprea, nevinovat, viata, politica, risc, devine, victima
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


UE SENGHEN.........
25 Ian 2016

Cinstitule cum de sau pus ,,hoti" pe tn.ma rog la Dumnezeu sa-ti de-a ceea ce ai dat tu si ceilalti cinstiti din parlament romanilor care v-au facut bogati.gunoaie cu chip de oameni
ANONIM
25 Ian 2016

GUNOAIELE SAU REZIDUURILE UMANE NU POT SI NICI NU AU MOTIVE SA FACA POLITICA. POLICA SE FACE DE CATRE OAMENI CU VOCATIE, ELITE SI DEMNITATI UMANE.
UN CETATEAN
25 Ian 2016

Este foarte trist faptul ca justitia in Romania functioneza dupa criterii politice. Nu am auzit pana acum nimic despre firma care administra reparatiile la drumul respectiv. Oare interesul procurorilor nu ar trebui sa fie pedepsirea tuturor vinovatilor???? sau aici este vorba doar despre platirea de polite intre politicieni....
UN PROST DIN URBE
25 Ian 2016

Ce dracu misiuni ? 1600 - de misiuni in decurs de 300 zile calendaristice si 200 zile lucratoare . Adica 8 misiuni pe zi si la weceu tot cu excorta ?
Random imageUltimele stiri


loading...