2018-12-12 13:03


Gabriel Oprea: UNPR ar putea candida singur în 2016

 |  16:38
Gabriel Oprea: UNPR ar putea candida singur în 2016

UNPR ar putea să renunțe la alianța electorală cu PSD, a afirmat Gabriel Oprea. Vicepremierul a declarat la Iași că partidul său nu a luat încă o decizie privind alegerile parlamentare din 2016.

Președintele Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR), Gabriel Oprea, a dezvăluit vineri că în partidul său existe două viziuni despre calea de urmat în viitor. „Un curent se manifestă pentru continuarea alianţei de centru-stânga cu PSD până în 2016, care prevede liste comune. Există deja propunerea PSD în acest sens şi o analizăm. Avem un alt curent în partid care spune să candidăm prin forţe proprii, să ne manifestăm ca atare, iar indiferent de varianta politică pe care o s-o alegem să stăm pe picioarele noastre şi să aducem un plus, indiferent de formula politică”, a explicat liderul UNPR.

Ministrul de Interne a evitat să dezvăluie propria opinie despre viitorul UNPR și nici nu a precizat când va fi luată o hotărâre privind alegerile parlamentare din 2016, informează Mediafax. El a anunțat totodată că și-ar dori extinderea numărului de membri de partid la un milion. „PSD are 500.000 de membri, Noi avem 358.000. Dacă fiecare dintre noi mai aducem câte doi colegi, anul viitor putem avea un milion de membri”, a mai spus vicepremierul Gabriel Oprea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-29

TAGURI: gabriel, oprea, unpr, alianta, psd, alegerile, parlamentare, membri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODIL
29 Mai 2015

Scoate furturile de terenuri si active la institutul Cercetari Fundulea . Dar averea si bani facuti in colaborare cu Cocos ?
ANONIM
30 Mai 2015

ASTA-I DOVADA GANDIRII DE IZMENAR cu 1,5 neuroni.................
PANAIT
01 Iun 2015

ASTA-I DOVADA POLITICII IRESPONSABILE si de tip MAFIOT din Ro ce exista de 25 de ani in Ro. Cu asemenea JUDECATI de RAHAT emise de IZMENARI si CHILOTARESE, ELITELE adevarate ale Romaniei sau VALORILE UMANE nu au cum sa acceada la DECIZIA POLITICA sau de GUVERNARE a Ro pentru a conduce Ro in randul statelor moderne SI civilizate ale UE, asa ca Ro risca sa ajunga cat mai curand la GROAPA de GUNOI a Europei.
Random imageUltimele stiri


loading...