2018-12-12 20:57


Gabriel Oprea: UNPR sprijină orice formulă guvernamentală va propune Klaus Iohannis

 |  12:41
Gabriel Oprea: UNPR sprijină orice formulă guvernamentală va propune Klaus Iohannis

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, vineri, că partidul pe care îl conduce va sprijini orice formulă guvernamentală va propune președintele Klaus Iohannis, deoarece şeful statului este ales de cetățeni.

"I-am transmis domnului președinte întreaga disponibilitate a UNPR în desemnarea primului-ministru, în desemnarea viitorului Guvern. Suntem total de acord și susținem alegerile anticipate. (...) Sprijinim stabilitatea României. Orice formulă pe care președintele României, Klaus Iohannis, în dialog cu partidele politice, cu delegațiile din stradă ale poporului român, o va dori va fi sprijinită de UNPR. Mă refer la prim-ministru, formula de Guvern (...) de tehnocrați este foarte importantă pentru că România e o țară sigură, membră NATO și UE, e o țară care generează stabilitate și securitate și așa trebuie să rămână", a afirmat Gabriel Oprea, la finalul consultărilor cu șeful statului pentru desemnarea unui nou premier, potrivit Agerpres.

Preşedintele UNPR a ţinut să precizeze că „este normal să îl sprijinim pe președintele României, care e ales de poporul român, în orice formulă guvernamentală, (...) ca să reușim stabilitatea României, iar România să fie și de acum încolo o țară sigură, care generează securitate și stabilitate". 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-06

TAGURI: gabriel oprea, unpr, sprijina, formula, guvernamentala, propune, klaus iohannis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


UIțI CEVA IMPORTANT,
06 Noi 2015

ca toți ceilalți - EȘTI DEJA ISTORIE!
BALACEALA POLITICA
07 Noi 2015

Ai stat de mina cu Niro la afaceri din Rezervele Statului si sub fusta lui Javra de Udrea - Cocos
Random imageUltimele stiri


loading...