2017-01-20 12:06

POLITICA


Gabriel Oprea: „Îl primim pe Geoană în UNPR”

 |  15:39
Gabriel Oprea: „Îl primim pe Geoană în UNPR”

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a declarat că Mircea Geoană va fi primit în UNPR dacă vrea să vină. „Noi am lansat un proiect, o platformă civică – Uniunea Socială Progresistă – în care orice om care doreşte, inclusiv Mircea Geoană, să vină în acest proiect, îl aşteptăm”, a spus Oprea. Liderul UNPR a comentat, ironic, situaţia din fostul său partid. „Vedeţi dumneavostră ce se întâmplă acum, vedeţi Opoziţia sau foştii colegi sunt ca nişte găini fără cap, se zbat aşa din gard în gard. Păi, cum pot să conducă ei România când nu pot să-şi conducă propriile partide. Nu vedeţi că împart funcţii tot timpul. Păi pe timp de criză ei împart cu Geoană funcţii”, i-a „înţepat” Oprea pe social-democraţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-09-28

TAGURI: gabriel opreaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

VICTOR
12 Noi 2011

Are perfecta dreptate Oprea. In timp ce tara se zbate in criza, PSD-istii se lupta pentru functii si putere. De-a dreptul jenant!! Ponta duce partidul de rapa. Geoana ar face bine daca s-ar duce la UNPR. Acest partid ii ofera sansa de a se relansa politic.
ALIN
12 Noi 2011

Nu stiu daca unpr-istii vorbesc serios dar e clar ca in PSD lucrurile nu s-au linistit iar declaratiile unpr-istilor cam pun paie pe foc, oricum inteligenta miscare. Atata timp cat in PSD apele sunt tulburi UNPR-ul exulta.
VOLODEA
14 Noi 2011

Du-te prostanacule unde vrei, la UNPR ,la ARLUS, la SRSC, la Gavarit Moskva, unde vezi cu ochii ca nu faci doua parale,zici ca esti ... diplomatu lu peste, hai, lasa-ne...

Adauga un comentariu

Random image