2018-10-20 03:04


Gabriela Firea: Criticile din raportul MCV aduse parlamentarilor ar fi trebuit formulate cu mai multă atenție

 |  21:42
Gabriela Firea: Criticile din raportul MCV aduse parlamentarilor ar fi trebuit formulate cu mai multă atenție

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat, miercuri, referitor la raportul MCV pentru România, că acele critici aduse parlamentarilor și Parlamentului ar fi trebuit formulate cu mai multă atenție, în acord cu Constituția țării noastre.

"Remarcăm cu toții și sunt vizibile (progresele justiției — n.r.) de cel puțin un an, doi. Nu pot fi contestate și, firește, de aceea sunt și cuprinse în acest raport. Cât privește criticile, cred că acestea ar fi trebuit formulate cu o mai mare atenție, astfel încât anumite fraze să nu vină chiar în contradicție cu expresia și definiția democrației în întreaga lume. Pentru că atâta vreme cât Parlamentul este expresia dorinței unui popor, Parlamentul este cel care legiferează și reprezintă voința electoratului la momentul scrutinului. Nu înțeleg de ce se face o atât de mare diferențiere între a-i trata pe parlamentarii altor țări și cei din România, care, cu foarte mici excepții, nu au făcut altceva decât să spună, să afirme, să facă declarații politice, pentru că, de fapt, aceasta le este lor activitatea. Nu cred că s-a întâmplat altceva, nu cred că au existat alte excese", a precizat Gabriela Firea, la Antena 3.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-27
Citeste si:
Alina Gorghiu acuză PSD de menţinerea MCV
Valeriu Zgonea: Raportul MCV, un duş rece pentru Parlament
Traian Băsescu, despre raportul MCV: Dacă nefericiţii Ponta şi Antonescu nu ar fi aplicat statului de drept o grea lovitură...
DNA, despre raportul MCV: Documentul arată că Parlamentul a refuzat o treime din cererile DNA
Guvernul Cioloș contrazice Comisia Europeană. Concluziile Raportului MCV, privite în mod diferit la Bruxelles şi la Bucureşti
REACŢIA ministrului Justiţiei despre raportul MCV

TAGURI: gabriela firea, critici, raport, mcv, parlamentar, formuleaza, multa, atentie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


RONI
28 Ian 2016

De mult timp vrioam sa o vad pe uratania asta,pe tata asta care are aere de mare politician.o ziarista mediocra,lingatoare de p pe la isarescu cred si apoi la voiculescu ,maritate cu un pungas pandele cu moaca de copilmdin flori aceasta firea are tupeuncat casa.fa nesimtita voi politicienii mutantincare reprezentati mafia ati distrus tara si nu va poate suporta nimeni,nici macar ue nu ati inteles ca nu reprezentati poporul roman.voi sunteti niste paraziti care trebuie exterminati impreuna cu familiile voastre de mutanti.
ANONIM
28 Ian 2016

CHILOTAREASA CIOCIOLINA MACANESTI CA O RATA SA POLUIEZI MEDIUL POLITIC SI SOCIAL mergi la produs unde esti calificata
Random imageUltimele stiri


loading...