2019-01-17 02:45


Gabriela Firea: Dacă şi tu vrei DEMOCRAȚIE şi nu haos şi ABUZ, vino la ora 20.00, în Piaţa Victoriei!

 |  12:35
Gabriela Firea: Dacă şi tu vrei DEMOCRAȚIE  şi nu haos şi ABUZ, vino la ora 20.00, în Piaţa Victoriei!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, face un apel de ultimă oră pentru o prezență cât mai mare a cetățenilor la mitingul organizat de PSD în Piața Victoriei împotriva abuzurilor instituțiilor de forță ale statului, împotriva ”dictaturii minorității”.

Șeful PSD București-Ilfov susține că este un miting al celor care ”Spun NU anarhiei”, care ”Spun DA democratiei si statului de drept, nu de drepti!”:

”In aceasta seara la ora 20,00 voi fi prezenta la mitingul impotriva abuzurilor, organizat legal de PSD-ALDE. Orice fel de abuz trebuie sanctionat! Dar in special cel de putere. Nimic nu poate fi mai anti-democratic, decat sa nu respecti votul romanilor! Am castigat alegerile dar, din prima zi, atat Guvernul cat si autoritatile locale au fost supuse unei campanii de denigrare, defaimare, transmiterea de informatii false, manipulare si boicotare a activitatii. Vointa romanilor a fost calcata in picioare!

Traim intr-o dictatura a minoritatii care nu s-a bucurat de votul romanilor dar care vrea sa confiste institutiile prin frauda politica si morala. Prin minciuna si presiuni institutionale! Unii mai slabi au cazut victime sau chiar au pactizat cu gruparile ilegitime din institutii.

Cine indrazneste sa spuna ceva este amenintat! Cine are curajul sa se revolte e pus la zid de oameni certati cu legea si platiti sa creeze haos! Spun NU anarhiei! Spun DA democratiei si statului de drept, nu de drepti! Romania este a tuturor romanilor! Nu a celor care sunt platiti sa provoace evenimente negative si sa nesocoteasca votul romanilor.

Romania este o tara frumoasa pe care multi au denigrat-o in exterior intentionat, ca sa ne fie rusine sa scoatem capul in lume! Daca si tu vrei democratie si nu haos si abuz, vino la ora 20, 00, in Piata Victoriei!”, susține Gabriela Firea într-o postare apel pe pagina sa de Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-09

TAGURI: gabriela firea, democratie, miting psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CINE VORBEA DE ABUZ...
09 Iun 2018

Dar cum e cu ROȘIA MONTANĂ spre exmplu! DE CE GUVERNUL TÂMPIT VREA SĂ DISTRUGĂ ROȘIA MONTANĂ DEFINTIV, SCOȚÂND-O DE SUB PATRIMONIUL UNESCO? DE CE VREI PE 7-8 MILIOANE DE EURO SĂ BELEȘTI BUCUREȘTIUL ...TU CU PRIMARII TĂI, PRIN PARA-NDĂRĂT BA, PANSELUȚE, BA FÂNTÂNI ARTEZIANE , STATUI ȘI ALTE PROSTII?
VORBA DULCE A
09 Iun 2018

UNUI POET: CÎNTECUL MÎRLEI, de Răzvan Codrescu. (necenzurat) „PSD-ul nostru drag îi dă muie la haștag! O fi el și hoț, și prost, dar ne lasă cum am fost: fără Kent, fără valută, numai buni ca să ne fută! Huo, neamțule ce ești! Să ne-o sugi, să ne-o belești, cu Codruța ta cu tot, futu-vă în cur și-n bot! Tefeleii mamii lor, să se teamă de popor, că poporul suveran fute tot pe nici un ban (doar să-i dai un mic și-o bere, ca să prindă iar putere) și se cacă-n gura cui se mai ia de-aleșii lui!”
IAR CA BONUS:
09 Iun 2018

https://2.bp.blogspot.com/-1SCtub0Y5Lw/Ww18Pm5kGBI/AAAAAAAAQ5o/jVcu0iSlH6wG0GQYhCquXieP41VcrGbSgCLcBGAs/s1600/33984491_242009423217328_6780845447247298560_n.jpg/ Cu și fără referendum = MIRII ANULUI II
”GUVERNAREA” MADE IN PSD,
09 Iun 2018

este ȘI REFLECTĂ EXACT ceea ce spune în MANIPULAREA SI CONTROLUL MASELOR | PSIHOLOGIA MULTIMILOR | GUSTAVE LE BON | VIDEO ANIMATIE https://www.youtube.com/watch?v=Q-f2YXG9dKk
BAZAT PE CARTEA
09 Iun 2018

PSIHOLOGIA MULȚIMILOR, scrisă de GUSTAVE LEBON. Una dintre cele mai bune cărți scrise pentru înțelegerea felului în care se exercită MANIPULAREA și CONTROLUL MASELOR. AVERTISMENT: ceea ce vei vedea, s-ar putea să te șocheze  Nu susțin sub nicio formă ideile prezentate în această carte, și nu încurajez pe nimeni s-o facă. Însă, pentru că acestea se manifestă frecvent în viața ta și te afectează, este bine să le cunoști, ca să poți să te ferești de ele și de ce nu, chiar să le respingi. Ca să nu pierzi nicio idée și să vezi și alte lucruri interesante, te invit să te abonezi! Concepte creative. Folosește-ți întregul potențial. Suntem în plină campanile electorală și un politician, (un tip pe scaun ”Votează Popescu”) ține un discurs mulțimii adunate în fața lui. ” Dacă mă votați pe mine, o să măresc salariile funcționarilor, o să măresc salariile profesorilor, o să măresc salariile polițiștilor, o să măresc salariile la toată lumea. Întreaga țară se bazează pe voi, munca voastră este extreme de importantă, cu toții meritați statuie și este normal să fiți bine plătiți.”
APARENT, OMUL
09 Iun 2018

vrea binele tuturor și aproape, nu-i găsești nicio fisură în discurs. În realitate, însă, el este un politician extrem de abil care și-a învățat bine lecțiile, cunoaște psihologia maselor și știe că: ”Electorul vrea să-i fie flatată vanitatea și dorințele arzătoare; candidatul trebuie să-l lingușească la modul cel mai extravagant și să nu se dea în lături de la a-i face cele mai fabuloase promisiuni”.
CA Să POATă OFERI
09 Iun 2018

salarii mai mari, însă, Statul trebuie să ia mai mulți bani de la firmele private. Acestea produc bunuri de larg consum pe care le vând populației și primesc în schimb, sume de bani. O parte din acești bani merg la Stat sub formă de taxe și impozite. Având nevoie de mai mulți bani, Statul mărește tocmai aceste taxe și impozite. Sub presiunea fiscal, unele firme se vor închide, iar celelalte vor mări la rândul lor, prețurile produselor pe care le vând, astfel încât, în mod aproape paradoxal, CU MAI MULȚI BANI ÎN BUZUNAR, OAMENII VOR PUTEA CUMPĂRA MAI PUȚINE PRODUSE. ESTE DE FAPT, O IMPOZITARE INDIRECTĂ ce are ca efect, reducerea puterii de cumpărare a populației.
. DIN NOU, POLITICIANUL
09 Iun 2018

nostru și-a făcut lecțiile și știe că: ”Un impozit indirect, chiar dacă este exorbitant, va fi întotdeauna acceptat. Extras zi de zi din obiectele de consum, prin fracțiuni infime, nu stânjenește obișnuințele oamenilor și îi impresionează prea puțin.”
UN CONTRA-CANDIDAT,
09 Iun 2018

vine cu argumente raționale. (votează IONESCU). Mai întâi va reduce taxele și impozitele pentru firme, încurajând astfel apariția de firme noi care vor produce mai multe bunuri. Ca urmare a concurenței sporite, prețurile produselor vor scădea, puterea de cumpărare a populației va crește, oamenii vor putea cumpăra mai multe produse, la bugetul de Stat se vor colecta mai mulți bani, iar în final, vor putea fi mărite și salariile. Asta va declanța un efect în lanț, oamenii vor putea cumpăra și mai mult, se vor colecta și mai multe impozite, șamd…. Rezultatul expunerii acestui program?! O avalanșă de calomnii și injurii atât de la contracandidat, cât și de la masa de oameni, care îi dau cu HUOOOOO!...spre deosebire de indivizii luați separat, reacționează EMOȚIONAL, NU RAȚIONAL!
ESTE îNSă,
09 Iun 2018

o atitudine de manual, deoarece ”Pentru a-și asigura succesul, un candidat se va strădui din răsputeri să-l întineze și să-l spulbere pe candidatul advers, arătând că acesta nu este decât un nemernic, ale cărui acte reprobabile sunt de notorietate”. Dar, într-un fel, omul acesta (bunul Ionescu) își merită soarta. De ce? Pentru că nu și-a făcut temele, ”nu cunoaște psihologia maselor și va încerca să se justifice uzând de zeci de argumente în loc să răspundă pur și simplu, la afirmațiile calomnioase prin alte afirmații la fel de calomnioase, retezându-și astfel șansele de a triumfa”.
ȘI UITE-AșA,
09 Iun 2018

ODATĂ CU TRECEREA TIMPULUI, OAMENII MINȚIȚI ȘI MANIPULAȚI ÎN MOD REPETAT, NU AU DECÂT UN SINGUR AVANTAJ = ACUMULEAZĂ EXPERIENȚĂ. Și poate într-un singur mod de a detecta minciuna, de a consolida un adevăra în conștiința lor și de a destrăma iluziile devenite acum periculoase, este chiar EXPERIENȚA. Bine înțeles dacă nu cumva aceasta începe să-și producă efectele, atunci când este prea târziu.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
09 Iun 2018

sistemul bolsevic s-a perpetuat dupa 1989 cu asemenea persoane slugi ale sistemului mafiot....numai tampitii mai cred pe aceasta mincinoasa parsiva
CUCUVEA...
09 Iun 2018

Nu știu câți dintre cei aduși cu autocarele VIN DIN CONVINGERE sau sunt forțați...ceea ce văd eu, reprezintă O MINERIADĂ FORȚATĂ mai degrabă, decât din convingere, o manieră SOFT în care se poartă tricouri albe și nu lămpașe ori uniforme de miner, unele aparținând unor UM că prea spălați și călcați erau spre deosebire de ceilalți ERAU și cei mai guralivi, UNII AJUNGÂND GENERALI CHIAR :) ...
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
09 Iun 2018

@CUCUVEA..da exact asa a fost nonstop dupa 1989....modelul nord-koreean de manipulare a publicului....si de ce ti-ai dat seama tocmai acum?Gandeste-te ca avem nustiucate televiziuni care asta fac nonstop...Antenele,RTv ul lui Ghita,etcetera.....tocmai pentru ca sistemul asta de prostire a publicului aduce miliarde de euro pentru cei care controleaza sistemul,adica OLGARHII DIN PARTIDE....asa spus si Udrea cand s-a vazut ministru...cica ha ha ha ce simplu e in politica,minti publicul pana te vezi ales si dupa aia nu-ti mai pasa>>>>manipularea asta se aplica la cei naivi si creduli adica votantii captivi ai PSD....niciunul nu intelege ca e mintit in fata de aceste persoane corupte si parsive
LEVST.
11 Iun 2018

Consilier general: Firea a adus moaste in cladirea Primariei si i-a pus pe salariati sa se inchine la ele(...)/// 2-Firea vrea sa dea pana la 3.000 de lei cuplurilor care implinesc peste 25 de ani de casnicie. Ciucu o ameninta cu suspendarea(...)_____-----____Despre prima relatare este greu de crezut ca este reala, insa daca este , orice simpatie pentru aceasta Firea , dispare total, o simpatizam pentru ca e draguta si nu este grasa( adica ea insasi are un oarecare respect pentru ea insasi), dar si aceasta impresie se topeste, nu mai valoreaza nimic, cand se dovedeste cat de gaunoasa si populista ar fi...Si- de fapt- in amandoua, falsa, sunt sigur ca nu este chiar atat de batuta in cap(adica atat de religioasa, sau fals religioasa)) ci totul este doar un joc pentru prostirea populatiei...Iar despre premii pentru "vechime" in casnicii, la fel, este o aberatie, practic reprezinta introducerea discretionarului la nivel official, cand ea va avea( sa zicem ) 10 ani de casnicie, va cobora stacheta la 10 ani si va incasa ea insasi ceva bani( sau niste prieteni) si , orice nou primar poate inventa cele mai desucheate premii banesti, pentru lucruri de acest gen, f. personale si in care statul nu are trebui sa aiba nicio ingerinta, nici cu oferte de bani macar, care pot fi o rampa de lansare pentru conditionari, santaje, etc.Gabriela Firea, trezeste-te la realitate!
LEVST.
12 Iun 2018

Mai mult, daca bucurestenii chiar se percep ca cetateni ai unei tari in care exista o reala separatie a puterilor in stat, cazul acesta(si se pare ca este real) este un caz de ABUZ serios, cei care s-au simtit ofensati de acest gest (total deplasat) fie ca sunt atei sau de alte confesiuni unde nu se practica il gioco " cu moastele", pot sa o actioneze in judecata si sa castige ceva bani, si inca foarte pe drept, oricum Firea are de gand sa premieze cupluri care nu au facut decat sa fie ei insasi si niciodata in lume, asa ceva nu a fost premiat...
LEVST.
12 Iun 2018

G.Firea :" Şi mâine ne vom bucura că apare soarele,..."___----____ Tomorrow , Tomorrow, The sun'll come out / Tomorrow / Bet your bottom dollar / That tomorrow / There'll be sun! /...(Annie)
Random imageUltimele stiri

loading...