2019-02-15 23:20


Gabriela Firea: E un limbaj dublu să găsești prefecți în cadrul unui partid politic

 |  08:46
Gabriela Firea: E un limbaj dublu să găsești prefecți în cadrul unui partid politic

Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat miercuri seara, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, că este un limbaj dublu să spui că nu ai de-a face cu spectrul politic și ulterior să găsești prefecți în cadrul unui partid politic.

Gabriela Firea a mai spus că PSD nu se opune schimbării unor prefecți din funcții, dar că solcial-democrații au observat că în unele cazuri, au fost numiți membri ai PNL.

”Este atributul Guvernului să numească prefecți. În urma unor controale este posibil ca anumiți prefecți să trebuiască să părăsească posturile. Nouă ne-a captat atenția faptul că din cele câteva nominalizări făcute săptămâna trecută s-au identificat membri ai PNL, ceea ce nu cred că este un lucru corect. Nu este greșit să faci politică, dar dacă ești un guvern tehnocrat nu înseamnă că trebuie să își gășesti resursa de cadre din zona înalților funcționari publici, exact din sânul unui partid. Cred că un guvern tehnocrat trebuie să-și păstreze promisiunea făcută la instalare, să găsească persoane care nu au făcut parte dintr-un partid politic. Așa este corect”, a precizat Gabriela Firea.

Senatorul PSD a mai spus că „este un limbaj dublu să spui că nu ai de-a face cu spectrul politic și ulterior găsești prefecți în cadrul unui partid politic”.

„Nu avem o problemă cu această caracteristică a unui guvern de a-și alege reprezentanții în teritoriu”, a completat Gabriela Firea. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-25

TAGURI: gabriela firea, limbaj, dublu, gaseste, prefect, partid, politic
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...