2019-01-17 13:55


Gabriela Firea este din nou mămică. Senatoarea a născut marţi un băieţel care a primit nota 10 la naştere

 |  12:27
Gabriela Firea este din nou mămică. Senatoarea a născut marţi un băieţel care a primit nota 10 la naştere

Gabriela Firea este din nou mămică. Senatoarea PSD a născut, marți, un băiețel de 3,4 kilograme, care a primit nota 10 la naștere. Acesta este al doilea copil pe care Firea îl are cu edilul din Voluntari, Florentin Pandele.

Băiețelul a primit numele de Zian Mihail, după numele de botez al Părintelui Arsenie Boca.

"Suntem foarte fericiti! Ne bucuram ca Zian Mihail s-a nascut intr-o zi de sarbatoare, ziua Sfintei Irina, mesagera pacii si a credintei. E sanatos si asta e tot ceea ce conteaza acum. Abia astept sa il aduc acasa, toata familia este pregatita sa il rasfete!" a spus Gabriela Firea imediat dupa nastere.

"Ma bucur ca sunt amandoi sanatosi. Cu totii ii asteptam pe Zian Mihail si pe Gabi sa ajunga acasa cu bine! Cu aceasta ocazie ii felicitam si le uram numai bine tuturor parintilor carora astazi li s-a nascut un copil, dar si celorlalte familii din Romania. Nimic nu este mai important decat venirea unui copil pe lume! Ei sunt viitorul nostru!", a declarat Florentin Pandele.

Prof conf dr Nicolae Poiana a precizat, la rândul său că „nasterea a decurs in cele mai bune conditii”.

„Ii felicit pe parinti si ma bucur ca am fost, inca o data, martor la fericirea lor. Baietelul a meritat pe deplin nota 10, este frumos si sanatos”, a completat Nicolae Poiana. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-05

TAGURI: gabriela, firea, este, din, nou, mamica, senatoare, psd, naste, marti, baietel, primeste, nota, 10, nastere
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...