2018-12-11 21:02


Gabriela Firea: Liberalii inventează scenarii și dezinformează

 |  19:16
Gabriela Firea: Liberalii inventează scenarii și dezinformează

PNL este acuzat de senatorul PSD Gabriela Firea că induce în eroare opinia publică în problema alocațiilor pentru copii. Liberalii au reproșat social-democraților intenția acestora de a acorda alocații diferențiate în funcție de veniturile părinților.

Senatorul PSD, Gabriela Firea, a acuzat PNL că dezinformează opinia publică în privința alocațiilor pentru copii. „Liberalii inventează scenarii şi dezinformează! Măsura dublării alocaţiilor e deja aprobată. Liberalii dau din ce în ce mai mult dovadă de un comportament pueril şi nedemn pentru un partid politic ce susţine că doreşte să ajungă la guvernare.”, a afirmat politicianul social-democrat. Potrivit Mediafax, Firea a adăugat că propunerea PSD „pentru un sistem de alocații diferențiate” nu ar afecta legea care a stabilit deja că alocațiile au fost dublate.

Nemulțumirea lui Firea este legată de declarațiile făcute vineri de Alina Gorghiu, copreședinte al PNL, privind intenția PSD de a institui alocații diferențiate în funcțiile de veniturile financiare ale părinților. „Constituţia nu este opţională, iar deciziile Curţii Constituţionale sunt obligatorii! Curtea a stabilit, încă din 2006, că nu este permisă diferenţierea cuantumului alocaţiei pentru copii, nici în funcţie de veniturile părinţilor, nici în funcţie de orice altă variabilă”, a spus liderul liberal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-29

TAGURI: gabriela, firea, pnl, psd, alocatiilor, copii, alocatii, diferentiate, constitutia, alina, gorghiu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PSD-UL ESTE FRUNTEA ?
29 Mai 2015

“Prin impunerea lui Alexandru Petrescu in fruntea C.A. vicepresedinte PSD Diaspora, Ioan Rus a demonstrat ca isi continua campania de politizare si distrugere a companiei CFR Calatori. In octombrie 2014, Poşta Română, condusa de Alexandru Petrescu, a distribuit în timpul campaniei prezidenţiale, alături de talonul de pensie, peste patru milioane de flyere, comandate şi plătite de PSD, prin care pensionarii erau anunţaţi că prezidenţiabilul ACL, Klaus Iohannis, vrea să le taie pensia dacă va ieşi preşedinte. Scandalul fluturaşilor otrăviţi împărţiţi de pesedişti a izbucnit înaintea primului tur al alegerilor prezidenţiale. Numirea pesedistului Alexandru Petrescu in fruntea CA de la CFR Calatori vine dupa ce Ioan Rus l-a impus ca manager general pe udemeristul Iosif Szentes, cel care a candidat pe lista UDMR, fara succes, la alegerile parlamentare intr-un colegiu din Vrancea. Acesta s-a remarcat in anii trecuti prin faptul ca impreuna cu fostul director general al CFR Calatori, Valentin Dorobantu zis "SMART", in prezent dirijorul trenurilor private de la Regiotrans Brasov si ulterior cu Vasile Secara,aflat acum sub control judiciar , au tesut mersul trenurilor in interesul companiilor private de transport feroviar de calatori, punand astfel umarul la ruinarea companiei de stat. Totodata, Ioan Rus ii mentine in CA de CFR Calatori pe directoarea Dana Galbeni Rachila, cea care este acuzata de Curtea de Conturi a Romaniei de insusirea ilegala de catre mai multe persoane din ograda Ministerului Transporturilor de indemnizatii conform OUG 109/2011 din CA si AGA in valoare de circa 1.200.000 de euro. Mai mult, Dana Galbeni Rachila a detinut o firma impreuna cu cea care dirijeaza si regizeaza de ani buni toate achizitiile “in totalitate legale” de la CFR Calatori – Carmen Maria Popescu. Dar, in acealasi timp, ministrul transporturilor, Ioan Rus, il mai mentine in CA de la CFR Calatori si pe controversatul Iulius Dan Plaveti, implicat in mai
TREMURA TIRTITA
29 Mai 2015

Avere lui barbasu matrozul si altele , sau terenurile din padurea Baneasa , cum lea realizat ?
CROCODILUL FLAMAND
29 Mai 2015

astia au fost dintotdeauna niste frustrati...vor sa compenseze tzoparlanismul si snobismul prin afisarea marilor averi....produse prin FURT...ce mi-e Udrea-ce mi-e Firea.aceeasi cloaca de hotzomani cu epoleti....SEKURITATEA ARE CATE PANARAME VREI.....SEKU-SEKU-SEKU-BORDELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
HAZNAUA COMUNALA
30 Mai 2015

O mutra de saltelista , de noapte , cu plapuma in cap . Cind te uiti la ea , vezi facatoarea de vitei , din spatele vaci moldovenesti . Se pipi pe ea , intodeauna .
MURPHY
30 Mai 2015

Feciorul sau, cel care nu a luat Bacalaureatul, mai primeste alocatie?
Random imageUltimele stiri


loading...