2018-12-19 11:45


Gabriela Firea nu respinge ideea unei curse prezidențiale

 |  08:09
Gabriela Firea nu respinge ideea unei curse prezidențiale

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, nu exclude o candidatura la prezidențiale, în 2019. Social-democrata spune ca "doar Dumnezeu stie" dacă va intra în cursa pentru Cotroceni. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a respins însă această variantă.

"Doar Dumnezeu stie ce se va intampla in 2019. Noi putem sa facem supozitii si sa ne dam cu parerea, Dumnezeu a stiut ce ni se va intampla noua in aceasta viata si, cu siguranta.El a cunoscut faptul ca eu voi ajunge primarul general al Capitalei, ceea ce eu nu am stiut, dvs. nu ati stiut, bucurestenii nu au stiut", a spus Firea la Antena 3, intrebata despre o candidatura la prezidentiale din 2019.In cadrul emisiunii a intervenit si presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a fost intrebat despre parerea lui asupra acestei posibilitati, insa social-democratul a fost ceva mai transant."Este mult prea devreme sa discutam asta, dar ceea ce am discutat eu cu doamna Firea, atunci cand impreuna am hotarat aceasta candidatura, nu cred ca ne-ar da aceasta posibilitate. Noi respectam foarte mult bucurestenii si nu cred ca e bine sa folosim postul de primar general ca o trambulina personala pentru cineva, dar mai este mult pana atunci", a spus Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-04

TAGURI: primar bucuresti, gabriela furea, candidatura prezidentiala, cotroceni, liviu dragnea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
04 Iul 2016

CIOCIOLINA PROASTA AM IMPRESIA CA TE MANANCA IN FUND....IA VEZI RADU TUDOR POATE E PRIN APROPIERE SA-TI TRAGA O LIMBA SA TE SCARPINE...ARE LIMBA ASPRA E BUN PENTRU ASTA...NUMAI SA NU TI SE URCE LA CAP...STII TU...CAPUL E PENTRU GANDIT,NU E DE TINE...CIOCIOLINELE FOLOSESC DOAR FUNDUL,ASA CA TINE>>>>BINE TI-A ZIS SIMONA FICA...TE-AU CALARIT TOTI GRANGURII FULL-OPTION PRIN TOATE GAURILE...DAR NU STIE NIMENI,RAMANE INTRE NOI,OK..PROMIT SA NU SPUN
STICK
04 Iul 2016

E clar, s-a urcat in copac, adica vreau sa spun ca "pluteste" in sfere ...inalte !!!
Random imageUltimele stiri


loading...