2018-12-17 13:05


Gabriela Firea și PSD, în preferințele electoratului la alegerile locale din București

 |  11:27
Gabriela Firea și PSD, în preferințele electoratului la alegerile locale din București

Senatoarea Gabriela Firea și PSD conduc în preferințele electoratului la alegerile locale din București, potrivit unui sondaj Avangarde realizat la comanda PSD, informează social-democrații într-un comunicat de presă.

"Bucureștenii se declară mulțumiți de orașul în care locuiesc în proporție de 31%, în timp ce 67% se declară nemulțumiți, iar în ce privește participarea la vot majoritatea spun că vor participa (62% cu siguranță, 25% probabil) și doar câte 5 procente spun că nu vor participa sigur, respectiv probabil. Întrebați dacă agreează ideea ca viitorul primar să fie femeie, locuitorii Capitalei au răspuns pozitiv în proporție covârșitoare (82%), în timp de doar 14% dintre cei intervievați au răspuns că nu", se arată în comunicatul citat.

Potrivit sondajului, Gabriela Firea este pe primul loc în intențiile de vot — 30%, ea fiind urmată de Traian Băsescu (MP) — 18%, Nicușor Dan (independent) — 17%, Cristian Bușoi (PNL) — 13%, Monica Macovei (M10) — 11%, Neculai Onțanu (UNPR) — 6%, Sorin Câmpeanu (ALDE) — 3%.

Referitor la intenția de vot pentru Consiliul General, pe primul loc se află PSD cu un scor de 32%. Social-democraţii sunt urmaţi de PNL — 28%, ALDE — 7%, MP — 7%, M10 — 5% și UNPR 2%.

Sondajul a fost efectuat în perioada 16-22 decembrie 2015, prin metoda interviurilor față în față, pe un eșantion de 1.004 persoane, reprezentativ pentru populația municipiului București, marja de eroare maxim admisă fiind de 3,09%.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-15

TAGURI: gabriela firea, psd, preferinta, electorat, alegeri, locale, bucuresti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAZNAUA URBEI
15 Ian 2016

Facatoarea pisata de copii , are si ea o halca din padurea Baneasa ( find propietara ) . A fatat-o masa in padurea Zoornologica si altele . Vrea sa ii ia locul lui Madam Plescoi .
ANONIM
16 Ian 2016

JOACA politica MAI TARE CA CIOCILINA. Chilotareaso nu realizezi cat esti de PENIBILA si tu si MARINERUL tau.Nu va ambalati ca urmeaza sa decontati TOTI CA VOI.
Random imageUltimele stiri


loading...