2018-12-13 06:03


Gabriela Firea spune dacă Liviu Dragnea le-a interzis celor din PSD să se înscrie în fundaţia lui Victor Ponta

 |  07:57
Gabriela Firea spune dacă Liviu Dragnea le-a interzis celor din PSD să se înscrie în fundaţia lui Victor Ponta

Purtătorul de cuvânt al PSD Gabriela Firea a declarat, marți seara, că ea nu ştie să fi interzis Liviu Dragnea vreunui coleg din partid să se înscrie în fundația lui Victor Ponta. Firea a ţinut să precizeze că "dacă ești membru în Biroul Permanent Național al PSD înseamnă că ești foarte ocupat și întreaga ta capacitate de muncă și energie se îndreaptă către proiectele acestei formațiuni politice".

"Eu nu știu să fi interzis domnul Dragnea vreunui coleg să se înscrie în această fundație (n.r.—fundația pe care o înființează Victor Ponta), dar, pe de altă parte, dacă ești foarte activ din punct de vedere politic și ești, spre exemplu, membru în Biroul Permanent Național al PSD, înseamnă că ești foarte ocupat și întreaga ta capacitate de muncă și energie se îndreaptă către proiectele acestei formațiuni politice, nici timp fizic nu ar mai fi să te ocupi atât de corect și de coerent de activitatea într-o fundație", a declarat Gabriela Firea, în cadrul unei emisiuni la B1TV.

Vicepreşedintele PSD a mai spus că este o chestiune de fair play în viața publică ca persoanele care vor să acționeze în cadrul societății civile să o facă, iar dacă au o funcție într-un partid să aibă activitate în această zonă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-13
Citeste si:
Gabriela Firea: Am prima şansă la Primăria Generală a Capitalei

TAGURI: gabriela firea, liviu dragnea, interzice, psd, inscrie, fundatie, victor ponta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ZORRO
13 Ian 2016

BINE gandit !.....de doamna FIREA!!....asa ca d-le PONTA ,lasa fundatia si apropiete mai mult de PSD.partidul care te-a crescut politic!.......presedentia ai pierdut-o "ca ai dorit tu"!!...timpul nu-i trecut!...un pensionar psd-ist!....
Random imageUltimele stiri


loading...