2018-12-19 05:41


Gabriela Podaşcă: Cătălin Predoiu nu are nicio idee concretă despre ce ar trebui făcut pentru tineri

 |  11:19
Gabriela Podaşcă: Cătălin Predoiu nu are nicio idee concretă despre ce ar trebui făcut pentru tineri

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Podașcă, a declarat, miercuri, că liberalul Cătălin Predoiu nu are nicio idee concretă despre ce ar trebui făcut pentru tineri şi nu a venit niciodată cu vreo propunere dedicată tinerilor.

"Programul 'Tineri Întreprinzători' încurajează tinerii cu vârsta de până la 35 de ani să aplice pentru finanțare nerambursabilă de până la 10.000 de euro. Programul 'Start' prevede finanțări nerambursabile de până la 100.000 de lei pentru tineri care doresc să înființeze o afacere nouă. Programul 'Garanția pentru tineri' alocă 470 milioane de euro pentru cei care doresc să se pregătească pentru un loc de muncă. Salariile medicilor rezidenți au fost majorate în ultimul an și le-au fost acordate burse lunare în valoare de 150 de euro. Toate acestea sunt măsuri ce urmăresc scăderea numărului de tineri care aleg să plece din România", a precizat Gabriela Podașcă, potrivit unui comunicat de presă.

Purtătorul de cuvânt al PSD a mai afirmat că prin declarațiile pe care le face Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedintele PNL arată că nu înțelege care sunt problemele cu care se confruntă astăzi tinerii și nici care sunt măsurile care pot veni în sprijinul lor.

"Nu are nicio idee concretă despre ce ar trebui făcut pentru tineri, nu a venit niciodată cu vreo propunere dedicată tinerilor. Iar atunci când a fost în Guvern, Predoiu a sprijinit tăierea salariilor cu 25%, măsură care a afectat în mod special salariații tineri, a sprijinit tăierea indemnizației pentru mame și a contribuit la desființarea a sute de mii de locuri de muncă, printre primii care au fost dați afară fiind angajații tineri. Predoiu nu merită să ajungă prim-ministru, nu are calitățile necesare și nu are nici măcar susținerea colegilor din PNL, care nu îl doresc în această funcție", a susţinut Gabriela Podașcă.

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu a declarat marți că Guvernul Ponta nu face nimic pentru a stopa migrația tinerilor.

"Este grav că nu se face nimic coerent pentru a se stopa acest declin. Nu este nicio surpriză că Guvernul Ponta nu face nimic, fiind un guvern al baronilor corupți. Este paradoxal ca un premier tânăr să nu facă nimic pe termen mediu și lung pentru rezolvarea problematicii tinerilor", a precizat Cătălin Predoiu. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-13

TAGURI: gabriela, podasca, catalin, predoiu, nu, are, nicio, idee, concret, trebuie, face, tineri, propunere
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...