2019-01-24 04:28


Geoană nu vrea să plece din PSD: “Sunt şi voi rămâne un om de stânga”

 |  17:51
Geoană nu vrea să plece din PSD: “Sunt şi voi rămâne un om de stânga”
Preşedintele Senatului, MirceaGeoana, a negat faptul că ar putea părăsi în perioada următoare Partidul SocialDemocrat pentru a se înscrie în Partidul Conservator, afirmând că, în ciudadezamăgirilor, va rămâne fidel celor trei trandafiri.

“Nu plec din partidul al cărui membru sunt vreme de aproape 10ani. Nu plec din partidul pe care l-am condus vreme de 5 ani şi pentru care amadus anul trecut 5,2 milioane de voturi. În calitate de preşedinte al PSD ampurtat 6 campanii electorale. Cum îşi poate imagina cineva zdravăn la cap că aşpărăsi partidul?! Sunt şi voi rămâne un om de stânga. Am în PSD prea mulţicolegi, prieteni, oameni pe care îi admir şi pe care îi respect. Nu ascund căam dezamăgirile mele, dar acestea nu pot umbri obligaţia de a servi intereselecelor care îşi pun speranţele în stânga românească”, a spusfostul candidat la Preşedinţie.

Tras pe linie moartă de actuala conducere a partidului cucare se află în conflict, Geoană susţine că nu e prima oară când cinevalansează zvonuri că intenţionează să părăsească barca social-democrată. “Au apărut şi în 2005, când dl Iliescu acreat Clubul de la Bucureşti, sau în 2006, când dl Năstase se zvonea că arpleca la acelaşi PC. Ele au reapărut şi în cazul meu la lansarea ComitetuluiNaţional pentru Dezvoltare şi au fost amplificate de unele tensiuni reale sauimaginare din partid, întreţinute de cei care lucreaza împotriva intereselorPSD”, a mai adăugat acesta pe blogul său.

Numele grele din fruntea PSD, Iliescu, Năstase, Ponta, Dragnea, l-auatacat dur în ultimele zile pe Mircea Geoană, dând de înţeles că viitorulpreşedintelui Senatului este la mâna lor. Cei patru lideri ai partidului vorsă-l sancţioneze pe Mircea Geoană, după ce acesta a postat pe pagina personalăde internet un interviu în care redeschide “scandalul vizitei la Vîntu”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638951-12-29
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...